Čini se kako je princeza Charlotte već od najranije dobi krenula maminim stopama. Naime, štogod vojvotkinja Catherine odjene gotovo preko noći postane najprodavaniji komad odjeće, a ovaj fenomen zahvatio je i njezinu kćerkicu

Posljednje fotografije neodoljive kraljevne objavljene na Instagramu oduševila je svijet, kako zbog preslatke djevojčice, tako zbog njezinog stajling. Naime, šarena haljinica postala je jedan od najtraženijih komada odjeće za bebe u cijelom svijetu.

Brojni modni blogeri odmah su krenuli u potragu za brendom kojeg je vojvotkinja Catherine odabrala za svoju mezimicu i već idućeg dana izvor je otkriven.

Iza kraljevskog stajlinga stoji španjolski brend M&H dizajnerice Margarita Pato Cid, a cijena haljenice iznosi oko 220 kuna. Vrlo brzo nakon otkrivanja izvora dizajnericu su preplavile brojni zahtjevi iz cijelog svijeta za identičnim stajlingom za bebe.

No, s obzirom na to kako je riječ o maloj trgovini, dizajnerica je morala razočarati brojne mame jer, kako je izjavila, ostalo joj je još samo 10 metara materijala, što nikako nije dovoljno za brojne narudžbe koje stižu gotovo svakog dana iz cijelog svijeta.

'Od ovoliko materijala mogu napraviti samo 22 haljinice, a materijal više nije u prodaji jer je riječ o ljetnoj kolekciji koju je sada nemoguće nabaviti'.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju