Princeza Charlotte, kći vojvotkinje Catherine Middleton i princa Williama, dobila je vlastitu liniju odjeće, igračaka i ukrasa koja se može kupiti putem stranice Historical Royal Palaces. Mnogi Britanci ostali su zatečeni predmetima koji se prodaju u sklopu linije nazvane "Princeza Charlotte" jer smatraju da su kičasti i neukusni

Linija "Princeza Charlotte" inspirirana je najmlađom članicom britanske kraljevske obitelji koja će idući mjesec proslaviti drugi rođendan. Kolekcija je dostupna putem internet trgovine, a najskuplji predmet je haljina koja košta 308 kuna.

'Princeza Charlotte, kći vojvotkinje Catherine Middleton i princa Williama, dobila je vlastitu liniju odjeće, igračaka i ukrasa koja se može kupiti putem stranice Historical Royal Palaces'

Roditelji svojim princezama mogu kupiti i majicu s nacrtanim likom princeze Charlotte po cijeni od 115 kuna, tijaru za 36 kuna, kolekciju od šest prstena za 71 kunu, lutku princeze Charlotte za 44 kune, pernicu za 18 kuna i druge predmete na kojima je glavni motiv lik princeze Charlotte. Pogledajte i cvijet koji je dobio ime po princezi Charlotte.

No, kolekcija kojom prevladavaju ljubičasta i ružičasta boja te svjetlucavi kamenčići i šljokice nije baš oduševila Britance koji jako drže do svoje tradicije. Smatraju da je linija kičasta i neukusna.

Što?? Ovo je kič van svake mjere. Mislila sam da članovi kraljevske obitelji ne podliježu ovakvoj vrsti komercijalizma i šunda pop kulture. Još će dovesti i američke celebrytije da im prošire tržište na SAD. Možda neku TV zvijezdu, komentirala je jedna korisnica interneta.

Sviđaju li vam se pokloni za djevojčice inspirirani princezom Charlotte?

glasova:


Neukusne jeftine koještarije koje nisu vrijedne vaše male princeze
, komentar je koji se obraća potencijalnim kupcima stvari iz linije "Princeza Charlotte".


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju