Princeza Charlotte, kći vojvotkinje Catherine Middleton i princa Williama, dobila je vlastitu liniju odjeće, igračaka i ukrasa koja se može kupiti putem stranice Historical Royal Palaces. Mnogi Britanci ostali su zatečeni predmetima koji se prodaju u sklopu linije nazvane "Princeza Charlotte" jer smatraju da su kičasti i neukusni

Linija "Princeza Charlotte" inspirirana je najmlađom članicom britanske kraljevske obitelji koja će idući mjesec proslaviti drugi rođendan. Kolekcija je dostupna putem internet trgovine, a najskuplji predmet je haljina koja košta 308 kuna.

'Princeza Charlotte, kći vojvotkinje Catherine Middleton i princa Williama, dobila je vlastitu liniju odjeće, igračaka i ukrasa koja se može kupiti putem stranice Historical Royal Palaces'

Roditelji svojim princezama mogu kupiti i majicu s nacrtanim likom princeze Charlotte po cijeni od 115 kuna, tijaru za 36 kuna, kolekciju od šest prstena za 71 kunu, lutku princeze Charlotte za 44 kune, pernicu za 18 kuna i druge predmete na kojima je glavni motiv lik princeze Charlotte. Pogledajte i cvijet koji je dobio ime po princezi Charlotte.

No, kolekcija kojom prevladavaju ljubičasta i ružičasta boja te svjetlucavi kamenčići i šljokice nije baš oduševila Britance koji jako drže do svoje tradicije. Smatraju da je linija kičasta i neukusna.

Što?? Ovo je kič van svake mjere. Mislila sam da članovi kraljevske obitelji ne podliježu ovakvoj vrsti komercijalizma i šunda pop kulture. Još će dovesti i američke celebrytije da im prošire tržište na SAD. Možda neku TV zvijezdu, komentirala je jedna korisnica interneta.

Ankete

(6294) Sviđaju li vam se pokloni za djevojčice inspirirani princezom Charlotte?

rezultati povratak glasova227
rezultati


Neukusne jeftine koještarije koje nisu vrijedne vaše male princeze
, komentar je koji se obraća potencijalnim kupcima stvari iz linije "Princeza Charlotte".


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju