Catherine Middleton i princ William sa svojom su dječicom, princezom Charlotte i princem Charlesom nazočili svečanoj paradi upriličenoj za 91. rođendan kraljice Elizabete II. Mali slatkiši uspjeli su zasjeniti prabaku slavljenicu svojim živahnim ponašanjem

Četverogodišnji princ George i dvogodišnja princeza Charlotte odlično su se zabavljali na proslavi 91. rođendana njihove prabake, britanske kraljice Elizabete II. Brat i sestra bili su vrlo živahni, a i njihovoj majci Catherine Middleton osmijeh nije silazio s lica. George i Charlotte tako su dospjeli u centar pažnje dok su s ostalim članovima kraljevske obitelji stajali na balkonu Buckinghamske palača.

Pažnju im je u u jednom trenutku zaokupio prelet zrakoplova Kraljevskih zračnih snaga pa su mališani znatiželjno gledali u nebo. I mama Catherine privukla je veliku pozornost odjevena u haljinu žarke ružičaste boje dizajnera Alexandera McQueena čije kreacije često nosi. Pogledajte i najslađu djeverušu zbog koje je Catherine Middleton bila spremna i zgužvati haljinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju