Catherine Middleton priznala je kako želi da njezina djeca izraze svoju kreativnost i osobnost. Iako moraju pratiti određena kraljevska pravila, vojvotkinja od Cambridgea želi da svatko od njezinih troje mališana pronađe i svoj modni stil.

Galerija Princeza Charlotte Princeza Charlotte Princ George, princeza Charlotte i princ Louis - 2 +3 Jednorog-torbica sa šljokicama

Pokazalo se da je princeza Charlotte nasljedila maminu ljubav prema modi, što je dokazala i na dobrotovornom polo kupu King Power Royal Charity Polo Day, koji je održan u klubu Billingbear u Wokinghamu.

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis su vrlo razigrana djeca Kraljevski trio fantastikus: Fotografije koje dokazuju da mama Catherine ima pune ruke posla

Slatka kraljevna bila je odjevena u ružičastu cvjetnu haljinicu Celina dječjeg brenda Marie-Chantal koju je sparila s bijelim sandalicama modela Isla Johna Lewisa, a koje se trenutno mogu kupiti na sezonskom sniženju po 9 funti, odnosno oko 75 kuna.

Celina haljinica Celina haljinica (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Iz ruke nije puštala ni simpatičan modni dodatak – minijaturnu torbicu za kovanice američkog brenda igračaka Ty. Torbica s likom jednoroga bila je ukrašena šljokicama koje mijenjaju boju, a prodaju se na Amazonu po cijeni od 7,5 američkih dolara, odnosno oko 49 kuna.

Ty jednorog torbica Jednorog-torbica sa šljokicama (Foto: amazon.com)

Kakvu torbicu drži u ruci, bilo je jasno nakon što službeni Twitter profil Britanske vojske u Londonu čestitao 6. rođendan princu Georgeu uz fotografiju kraljevskih mališana sa spomenute polo utakmice. S obzirom da se rasproda svaki komad koji princeza Charlotte odjene, ne sumnjamo da će i ova torbica vrlo brzo nestati s tržišta.

Pogledajte i službene fotografije princeze Charlotte za četvrti rođendan:

Princeza Charlotte: Nove fotografije slatke kraljevne za četvrti rođendan Princeza Charlotte slavi četvrti rođendan - 3 Princeza Charlotte slavi četvrti rođendan - 2 Princeza Charlotte slavi četvrti rođendan - 1 +8 Princeza Charlotte slavi četvrti rođendan - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju