Dvomjesečni princ Louis, sin vojvotkinje i vojvode od Cambridgea, bio je miran ko bubica tijekom svog krštenja.

Galerija Princeza Charlotte Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea s princem Louisom, princem Georgeom i princezom Charlotte Princeza Charlotte na krštenju brata Louisa +1 Pepa & Co, 7 funti (58 kn) Mališan je spavao u sigurnim maminim rukama, a u tome ga nisu omeli čak ni blicevi fotoaparata okupljenih fotografa i novinara.

Njih je pak primijetila princeza Charlotte. Nakon završetka obreda krštenja djevojčica je izašla iz crkve i s vrlo ozbiljnim izrazom lica kazala im kako oni ne dolaze na proslavu krštenja u rezidenciju Clarence.

Potez male "šefice" nasmijao je tatu Williama, koji je bio zadužen za brigu o Charlotte i Georgeu tijekom obreda.

Iako princeza ima tek tri godine, njezina modna izdanja naveliko se analiziraju. Charlotte je na krštenju nosila preslatku haljinicu s cvjetnim uzorkom, a na nogama je imala bijele Condor čarapice i plave sandale brenda Dona Carmen.
Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea s princem Louisom, princem Georgeom i princezom Charlotte Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea s princem Louisom, princem Georgeom i princezom Charlotte (Foto: Getty Images)
Na glavi je nosila modni dodatak koji mnoge djevojčice obožavaju - rajf. Model brenda Pepa & Co u ukrasnom mašnicom košta 7 funti (58 kuna) i dolazi u raznim bojama, a Charlotte je imala plavi rajf u skladu s ostatkom kombinacije.
Pepa & Co, 7 funti (58 kn) Pepa & Co, 7 funti (58 kn) (Foto: Pepa & Co)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju