Princeza Charlotte odradila je prvi odlazak u vrtić s osmijehom na licu. Kensigtonska palača objavila je dvije fotografije preslatke princeze koje je uoči odlaska u vrtić snimila njezina mama

Galerija Princeza Charlotte Preslatka \'pozerica\' Charlotte uoči odlaska u vrtić +0 Catherine Middleton fotografirala je Charlotte prije odlaska u vrtić Ponosna mama Catherine Middleton nije mogla odoljeti prilici da fotografira svoju kćerkicu Charlotte uoči prvog odlaska u vrtić.

Velik je to dan za svako dijete, pa tako i za malenu princezu koja je, sudeći prema fotografijama, odvajanje od roditelja dobro podnijela.

S velikim smiješkom pozirala je svojoj mami Catherine, odjevena u crveni kaputić i sandalice u istoj boji.

Vojvodi i vojvotkinji od Cambridgea zadovoljstvo je podijeliti dvije fotografije princeze Charlotte nastale jutros u Kensigtonskoj palači. Fotografije je snimila vojvotkinja netom prije nego što je princeza prvi put otišla u vrtić Willcocks, kazali su glasnogovornici Kensigtonske palače.

U galeriji pogledajte još fotografija preslatke princeze Charlotte.
Preslatka \'pozerica\' Charlotte uoči odlaska u vrtić Preslatka pozerica Charlotte uoči odlaska u vrtić (Foto: AFP PHOTO / KENSINGTON PALACE / DUCHESS OF CAMBRIDGE)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju