Iako je na krštenju nosila dugačku čipkastu haljinu boje slonovače, kći Catherine Middletone i princa Williama u svakodnevnim situacijama ne nosi ovaj tip odjeće. Štoviše, vojvotkinja od Cambridgea svoju voljenu princezu odijeva u klasične kombinezone za bebe kao i većina majki diljem svijeta


Britansku princezu Charlotteu odijevaju u klasičnu odjeću baš kao i svaku drugu bebu. Četveromjesečna djevojčica najčešće nosi jednodijelne kombinezone koje su popularne među majkama na svim svjetskim kontinentima.

'Zato što su tradicionalna obitelj, uvjerena sam kako će princeza nositi odijelca za bebe u prvoj godini, a tek kad počne hodati preći će na haljine,' izjavila je Rachel Riley, omiljena dizajnerica za dječju odjeću Catherine Middleton.

Charlottein brat George već je nadahnuo kolekciju odjeće brenda Kardashian Kids, a baš poput svoje majke rasproda svaki komad odjeće ili obuće u kojem biva snimljen.

>> Dvogodišnjak koji je rasprodao najružnije cipele na svijetu

Modni stručnjaci očekuju da će se isto dogoditi kad princeza Charlotte bude starija i počne se češće pojavljivati na službenim događanjima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju