Djeca Catherine Middleton i princa Williama, princ George, princeza Charlotte i princ Louis, bili su prave male zvijezde na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete. Dva brata i njihova sestra zajedno su se provozali u kočiji na putu do Buckinghamske palače, gdje se odvio glavni dio svečane ceremonije "Trooping The Color".

Galerija Princeza Charlotte u plavoj haljini od 477 kuna na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete - 3 Princeza Charlotte u plavoj haljini od 477 kuna na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete - 2 Princeza Charlotte u plavoj haljini od 477 kuna na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete - 5 +4 Princeza Charlotte nosi haljinu portugalskog brenda Patachou čija je cijena na sniženju 477 kuna

To je prvi put da je sve troje djece vojvode od Cambridgea sudjelovalo u toj procesiji. Nakon što su se gradom provozali u kočiji u sklopu Parade konjičke garde, princeza Charlotte se s braćom, princem Georgeom i princem Louisom, pojavila na balkonu Buckinghamske palače zajedno s roditeljima, Catherine Middleton i princem Williamom, princem Charlesom i Camillom te, naravno, s njihovom prabakom slavljenicom, kraljicom Elizabetom.

Kraljevska obitelj na balkonu Buckinghamske palače na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete Kraljevska obitelj na balkonu Buckinghamske palače na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete (Foto: AFP)

Preslatka trojka osvojila je simpatije javnosti, lijepo sređena u prikladnim opravama, a posebno slatko izgledala je sedmogodišnja princeza Charlotte u plavoj haljinici portugalskog brenda Patachou. Boja haljine, kako se čini, izabrana je ciljano za tu prigodu jer su i kraljica i vojvotkinja od Cornwalla nosile sličnu nijansu.

Princeza Charlotte nosi haljinu portugalskog brenda Patachou čija je cijena na sniženju 477 kuna Princeza Charlotte nosi haljinu portugalskog brenda Patachou čija je cijena na sniženju 477 kuna (Foto: www.childrensalonoutlet.com)

Kako i sama godinama nosi istu odjeću, Catherine Middleton slično bira i za vlastitu djecu, pa je Charlotteina haljinica iz kolekcije za prošlu sezonu te se može kupiti po sniženoj cijeni od 54 funte (oko 477 kuna) u online trgovini Children Salon Outlet. Puna cijena iznosila je 77 funti (oko 680 kuna), a haljina je dostupna u veličinama od dvije do 14 godina.

Riječ je o modelu izrađenom od stopostotnog pamuka, dok je gornji dio od šifona, a u dizajnu se ističu naborani rub, lepršavi rukavi i jako slatki detalj u obliku mašnice kod vrata. Nema sumnje da je riječ o haljini u kakvoj bi se svaka djevojčica osjećala poput princeze.

Princeza Charlotte u plavoj haljini od 477 kuna na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete - 4 Princeza Charlotte s braćom, princem Georgeom i princem Louisom te mamom Catherine Middleton na balkonu Buckinghamske palače (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju