Danska princeza Mary božićne blagdane provodi u Sydneyju gdje je fotografirana na plaži Palm Beach. U Australiji je sada ljeto pa je princeza sa svojom pratnjom mogla uživati u visokim temperaturama i kupanju u oceanu.

Galerija Princeza Mary u kupaćem kostimu - 6 Princeza Mary u kupaćem kostimu - 3 Princeza Mary u kupaćem kostimu - 4 +4 Princeza Mary nosi kupaći kostim danskog brenda Copenhagen Cartel

Princeza Mary za Božić je hladnu Dansku zamijenila vrućim australskim pijeskom i uživanjem na plaži. Danska princeza jedna je od najbolje odjevenih pripadnica kraljevskih obitelji i uvijek privlači pažnju svojim modnim odabirima, pa tako i kupaćim kostimom koji je nosila na plaži Palm Beach u Sydneyju.

Princeza Mary nosi kupaći kostim danskog brenda Copenhagen Cartel Princeza Mary nosi kupaći kostim danskog brenda Copenhagen Cartel (Foto: copenhagencartel.dk)

Mary je odabrala jednodijelni model svjetlije nijanse maslinasto zelene boje, vrlo jednostavnog basic kroja i bez košarica na predjelu grudi. Kupaći ima tanke naramenice, a riječ je o kupaćem kostimu danskog brenda Copenhagen Cartel. Upravo zbog vrlo jednostavnog kroja ovaj model idealan je za žene koje preferiraju kupaće bez košarica ili otvora na predjelu trbuha.

Stajlingu za plažu princeza Mary dodala je slamnati šeširom s bijelim obodom i laganu bijelu košulju, a nije izostavila ni nakit te je nosila tanke lančiće.

Princeza Mary u kupaćem kostimu - 2 Princeza Mary u kupaćem kostimu brenda Copenhagen Cartel (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju