Kraljica Letizia svoju naklonost prema španjolskim high street brendovima prenosi i na svoje kćeri, princezu Leonor i princezu Sofiju.

Starija kći Leonor tako je prije nekoliko dana nosila haljinu brenda Mango, čije komade voli nositi i njezina mama, a sada je pažnju privukla i princeza Sofia odjevena u košulju-haljinu iz trgovine Stradivarius.

Za posjet centru Socioeducativo Naüm u Palma de Mallorci, gdje španjolska kraljevska obitelj provodi ljetni odmor, 13-godišnja Sofia nosila je slatku haljinicu s efektnim gingham uzorkom i zgodnim rukavićima u obliku volana. Haljina ima volane i na donjem dijelu, klasičnu kragnicu te kopčanje na gumbe poput košulje.

Tinejdžerica je uz ovu zgodnu haljinu-košulju, koja bi izgledala sjajno i uz skinny traperice, nosila bijele tenisice, kao i njena godinu dana starija sestra Leonor.

Slika nije dostupna Po uzoru na mamu Letiziju: Princeza Leonor u trendi haljini za 249 kuna

Slika nije dostupna Kraljica Letizia: Haljina iz Zare koja žensku figuru proljepšava na tako dobar način

I dok je njezina mlađa kći izgledala vrlo lijepo u komadu iz Stradivariusa čija je cijena 119,90 kuna, kraljica Letizia odjenula je ipak skuplju kreaciju, bijelu pamučnu haljinu brenda Vintage Ibiza koja košta 140 eura (1050 kuna), a sparila ju je s omiljenim bež espadrilama brenda Macarena i pletenom torbom brenda Whittelily. Princeza Leonor nosila je pak crvenu cvjetnu haljinu iz trgovine Sfera.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju