Manje od mjesec dana ostalo je do početka prikazivanja filma Kralj lavova, a Disney je na svom kanalu objavio još jedan kratki video kako bismo opet nakratko zavirili u čaroliju koja nas očekuje u kinima.

U novom videu možete poslušati dio pjesme Can You Feel The Love Tonight? u izvedbi Beyonce Knowles koja je dala glas Nali.

Prvi trailer za film objavljen je u studenom prošle godine, a koliko publika željno iščekuje novog Kralja lavova govori i podatak da je posljednji objavljeni video u manje od dva dana prikupio više od 800 tisuća pregleda.

U jednom od komentara ispod videa, jedan od fanova filma napisao je da je i kao zreli 30-godišnjak spreman opet zaplakati na ovu priču.

Novi Kralj lavova u kina stiže u srpnju 2019. godine Novi "Kralj lavova": Službena najava filma koji željno iščekuju sve generacije

Najava za novi filmsadrži legendarnu scenu iz originala 90 sekundi nostalgije: Najava novog "Kralja lavova" od koje će vam biti toplo oko srca

Podsjetimo, film u kina stiže 25 godina nakon originala i očekuje se da će oboriti rekorde na kinoblagajnama. Režirao ga je Jon Favreau, a radi se o zapanjujuće fotorealističnoj novoj verziji animiranog filma iz 1994. godine.

A sada pogledajte isječak od kojeg ćete se naježiti i nastavite s obrojavanjem do početka prikazivanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju