alverde - u suradnji s prirodom od 1989. godine

dm-ova marka alverde utemeljena je 1989. kao prva njemačka trgovačka marka prirodne kozmetike. Sa svega desetak proizvoda koji su krajem osamdesetih kreirani u suradnji s prirodom, marka alverde narasla je na više od 500 proizvoda koji ne sadrže sastojke na bazi mineralnih ulja, sintetičke mirise, bojila i konzervanse. U svakom dijelu proizvodnje alverde kozmetike razmatra se utjecaj na okoliš. Pri dizajnu i proizvodnji ambalaže pazi se na štednju resursa i mogućnost njihove ponovne iskoristivosti, a oznake na ambalaži otisnute su ekološkim bojama koje ne sadrže mineralna ulja.


Broj i raznolikost proizvoda marke alverde odražava bogatstvo prirode i sve ono što nam ona nudi. Aloe vera, nar, kadulja, sljez, marelica... sve ćete ih pronaći u barem jednom alverde proizvodu. alverde sažima ono najbolje iz prirode poput hibiskusa kojeg u Maleziji i Koreji smatraju cvijetom besmrtnosti jer je poznat po svom anti-aging učinku.


alverde kozmetika ove godine obogaćena je novim make-up proizvodima. Linija alverde Pure Beauty izborom bb krema, korektora i pudera osigurat će mladoj koži prirodnu njegu, dok alverde Professional s vitamiom E kombinira prirodne sastojke poput ulja jojobe kako bi i pod šminkom vaša koža bila njegovana.



Studeni je prava prilika da otkrijete proizvode novih linija alverde marke ili da obnovite zalihu klasika poput alverde balzama za usne od nevena. Naime, dm vam u zamjenu za 50 active beauty bodova osigurava popust od 20 % pri kupnji prirodne kozmetike, a za prirodnu kupovinu iznad 100 kuna na poklon ćete dobiti i eko torbu za kupovinu.



Za (još) više informacija posjetite dm-ovu internetsku i Facebook stranicu.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju