Kako bi svako razdoblje vašeg života bile 'najbolje godine' u kojima uživate punim plućima i u dobrom raspoloženju, važno je ostvariti i održati hormonsku ravnotežu!

Hormonska ravnoteža jedan je od temelja zdravlja svake žene. Kad se ta delikatna ravnoteža poremeti pojavljuju se ozbiljni fizički, ali i psihički problemi. Jedan od čestih uzroka hormonske neravnoteže je stres - jer biti žena nije nimalo lako! Uz sve te silne obveze i žurbu kako bi uspjele izbalansirati poslovni i obiteljski život i još imati bar malo vremena za sebe, svakodnevica se ponekad čini kao nemoguća misija.

Femmenessence - 2 Femmenessence - 2 Foto: Oktal Pharma

Upravo zbog toga velik dio žena će suvremeni način života platiti svojim zdravljem, najčešće upravo hormonalnim poremećajem. A posljedice su zabrinjavajuće: gotovo 80 posto žena iskusilo je neku vrstu boli tijekom mjesečnice, a njih 70 posto neugodne simptome menopauze.

Ovakvi fizički problemi često su uvod u probleme emocionalne prirode, jer izravno djeluju na samopouzdanje i raspoloženje. Posebno su neugodni simptomi koji se javljaju ulaskom u menopauzu – promjene raspoloženja, napadi vrućine, povećanje tjelesne težine, gubitak kose, noćno znojenje i suhoća intimnog područja.

Međutim, djelotvoran, prirodan i siguran put povratku hormonalne ravnoteže moguć je zahvaljujući FEMMENESSENCE proizvodima s ekstraktom korijena mace koja doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava. FEMMENESSENCE preparati su zbog svoje iznimne učinkovitosti proglašeni najboljim ženskim preparatima na svijetu.

Kako bi vam pomogli u svakom životnom razdoblju, FEMMENESSENCE proizvodi dolaze u tri kategorije:

MacaHarmony – vraća hormonalnu ravnotežu u najvažnijem razdoblju života: od tinejdžerske dobi do četrdesetih godina.
MacaLife (od 45. do 55. godine) – namijenjen je ženama koje se približavaju menopauzi te im olakšava prilagodbu novom razdoblju života.
MacaPause (za žene starije od 55 godina) – ponovnom uspostavom hormonalne ravnoteže učinkovito smanjuje simptome menopauze.

Femmenessence - 3 Femmenessence - 3 Foto: Oktal Pharma

FEMMENESSENCE proizvodi dostupni su u ljekarnama i na web shopu webljekarna.vasezdravlje.com

Više možete saznati na www.femmenessence.hr.

Distributer: Oktal Pharma d.o.o.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju