Prve bore i fine linije javljaju se već u ranim tridesetima, a kod nekih i nešto ranije. Upravo to je pravo vrijeme da se posvetimo svojoj koži i pružimo joj kvalitetnu njegu koja će smanjiti postojeće borice i spriječiti nastanak novih. No u moru proizvoda koji se nalaze na tržištu, teško je pronaći one koji to čine koristeći se snagom prirode. Ipak, mi smo pronašli jedne koji nude najbolje iz prirode, a da istovremeno sadrže sve što našoj koži treba kako bismo joj pružili svu potrebnu njegu.

Galerija Basis sensitive Anti-age Q10 dnevna krema, Lavera Basis sensitive Anti-age Q10 dnevna krema, Lavera Basis sensitive Anti-age Q10 krema za područje oko očiju,Lavera +8 Basis sensitive Anti-age Q10 noćna krema, Lavera

Kozmetički proizvodi često u svojem sastavu imaju određene sastojke poput silikona, parafina i sintetičkih konzervansa koji mogu uzrokovati iritaciju kože, začepiti pore, dovesti do dehidracije i spriječiti kvalitetnim sastojcima da prodru u kožu. Zato se treba okrenuti kozmetici koja će u našu rutinu njege kože unijeti dašak prirode i pružiti joj zaštitu tijekom cijelog dana. Jedna takva je i Lavera, 100% certificirana prirodna kozmetika čiji sastojci potječu iz organske proizvodnje, klimatski su neutralni, a njihova pakiranja napravljena su od recikliranih materijala. Kao odgovorna kozmetika koja brine o našoj koži već posljednjih 30 godina, odlučili smo se isprobati njihovu sensitive liniju za osjetljivu kožu i uvjeriti se u njihovu kvalitetu.

Basis sensitive Anti-age Q10 dnevna krema, Lavera Basis sensitive Anti-age Q10 dnevna krema, Lavera Foto: Nova Studio / Tibor Marochini

Basis sensitive Anti-age Q10 dnevna krema

Svoju dnevnu rutinu njege kože započeli smo Laverinom dnevnom kremom Basis sensitive. Važno ju je nanijeti na čistu kožu lica, tako da prije negoli počnemo stavljati bilo kakve kreme na lice, ono je potrebno pravilno očistiti. Lavera u svojoj ponudi ima odličan „čistač“ Basis sensitive Gel za čišćenje lica na bazi orgranske aloa vere tako da je iznimno nježan za kožu, pa čak i za osjetljivo područje oko očiju. Ono će očistiti lice od nečistoća i viška sebuma koje se nakupljalo tijekom dana ili noći i pripremiti je za sljedeći korak u dnevnoj rutini njege kože- Basis sensitive Anti-age Q10 dnevna krema.

Krema je lagane teksture tako da ne ostavlja osjećaj težine na koži, a nježan miris govori s koliko je pažnje sastavljen ovaj proizvod. I dok možda djeluje lagano i nježno, ona se s lakoćom upušta u borbu s boricama i finim linijama na licu uz pomoć aktivnih i kvalitetnih sastojaka poput organske jojobe i aloa vere. Već nakon prvog nanošenja koža je osjetno mekša i glađa jer dubinski hidratizira kožu i čuva njezinu vlažnost kako ne bi došlo do stvaranja novih bora. Nakon nanošenja koža djeluje sjajnije, a samim time i mlađe.

Basis sensitive Anti-age Q10 krema za područje oko očiju,Lavera Basis sensitive Anti-age Q10 krema za područje oko očiju,Lavera Foto: Nova Studio / Tibor Marochini

Basis sensitive Anti-age Q10 krema za područje oko očiju

Nema onoga tko ne vodi bitku s područjem oko očiju. Neovisno o tome jesu li u pitanju duboki i plavičasti podočnjaci, vrećice ili sitne borice koje nastaju smijanjem, svima je jasno da ovo područje zbog svoje osjetljivosti, zahtjeva posebnu pažnju. Zato smo odlučili isprobati Basis sensitive Anti-age Q10 krema za područje oko očiju, za koju s pravom možemo reći da je prava mala tubica sreće kada je u pitanju ovo delikatno područje. Ona je obogaćena koenzimom Q10 koji nježno zaglađuje područje oko očiju i ostavlja dojam odmornog lica čak i za dana kada nismo baš najodmorniji. Krema je nježna i lagana te izrazito hidratantna, no ne ostavlja ljepljiv osjećaj na koži. Zbog svoje intenzivne hidratacije, ona smanjuje vidljivost finih linija i bora oko očiju te sprječava gubitak vlage u koži pa koža djeluje svježe i čvršće.

Basis sensitive Anti-age Q10 noćna krema, Lavera Basis sensitive Anti-age Q10 noćna krema, Lavera Foto: Nova Studio / Tibor Marochini

Basis sensitive Anti-age Q10 noćna krema

Noćna njega kože lica jednako je važna kao i dnevna, a možda čak i važnija jer u tim satima koža započinje proces regeneracije. Tada se odmara od cijelog dana izloženog štetnim utjecajima iz okoline te počinje postupak oporavka. Baš zato je iznimno važno pružiti joj svu potrebnu njegu kako bi joj pomogli i dali dodatni poticaj koji joj treba da radi bolje. Zato je tu Basis sensitive Anti-age Q10 noćna krema koja će ojačati barijeru kože i pružiti joj intenzivnu hidrataciju sve s ciljem smanjenja bora i finih linija na licu. Tako se promjena vidi već nakon prvog nanošenja jer ona daje koži potporu koju treba tijekom noći.

Basis sensitive Anti-age Q10 dnevna krema, Lavera Basis sensitive Anti-age Q10 dnevna krema, Lavera Foto: Nova Studio / Tibor Marochini
Krema je, baš poput cijele linije proizvoda vrlo lagana u odnosu na ostale noćne kreme koje su masne i teške te je blagog mirisa koji ostavlja dojam prirode na našem licu. Ona je obogaćena organskom jojobom i shea maslacom čije su blagodati naveliko poznate svima onima koji brinu o svojoj koži lica i tijela, kao i koenzimom Q10 koji stimulira kožu i govori joj da je sada vrijeme za proizvodnju nove energije koja će smanjiti vidljivost bora.

Svoju rutinu njege kože možete zaokružiti Basis sensitive All around hidratantnom kremom koja se može koristiti za ruke, lice i tijelo. Zbog svojih kvalitetnih sastojaka kao što su bio karite maslac i bio ulje badema, ova bogata mazalica će dubinski nahraniti kožu i podariti joj mekoću kakvu priželjkujete.

Provoditi pravilnu rutinu njege kože iznimno je važno želimo li zadržati svjež i mladolik izgled lica i u kasnijem periodu života. Pritom je bitno koristiti proizvode koji će nam pomoći da od te njege dobijemo najviše, a upravo takvi proizvodi su oni Laverini. Osim što dubinski vlaže kožu, njihovi sastojci potječu iz organske proizvodnje, zbog čega se ne moramo brinuti o štetnim sastojcima jer ih ona nema. Njihove kreme su blage i lagane te pružaju intenzivnu hidrataciju zbog čega koža djeluje ljepše, zaglađenije i sjajnije.

Inovativne i najpopularnije gadgete iz beauty svijeta možete razgledati i isprobati u ekskluzivno uređenom Rox Beauty Storeu u Ilici 54, Zagreb, osobno ili putem VR šetnje. Rox Beauty Store je uredila Brigada, a atraktivnu trgovinu posjetile su brojne domaće zvijezde i poznati infleunceri. Među njima su bile Severina, Lana Jurčević, Dora Predojević, Pamela Smoljanić, Valentina Walme i Ana Ude.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Rox Beauty po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju