Niske temperature, snijeg i blagdanske radosti za nekoga ne predstavljaju toliko veselje kao toplina sunca i miris soli u kosi. Smještaj u kojem se osjećamo kao kod kuće ili barem one kuće u kakvoj bi željeli biti to veselje čini još većim.

U posljednje vrijeme izlaz na kraju tunela predstavljaju topliji dani koji će nas dočekati tek u narednoj godini. I dok maštamo o plažama okupanim suncem i ispijanju ljetnog koktela na terasi nekog luksuznog apartmannadamo se da će to ljeto stići što prije.

Protekla ljetna sezona usprkos negativnim očekivanjima izazvanih utjecajem pandemije COVID-a 19 prema ukupnom turističkom ostvarenju završila je bolje od očekivanja

Rezultati su premašili inicijalna predviđanja prema ukupnom broju noćenja, a najbolji promet ovog ljeta su zabilježili privatni smještaj s naglaskom na luksuznu ponudu, nautički sektor, te kampovi. Sva tri oblika turističke ponude imali su povećanu potražnju zbog garancije izoliranosti posjetitelja te posljedično i zdravstvene sigurnosti koja se tijekom proteklog ljeta, ali i nadolazećih sezona nameće kao ključna u kontekstu turističke ponude i potražnje. 

Slične ostvarene rezultate protekle sezone prikazala je i domaća turistička agencija Croatia Luxury Rent specijalizirana za plasman luksuznog privatnog smještaja prema kojima je vidljivo da su uvelike nadmašili najoptimističnija predviđanja, uz ostvarenje rasta dolazaka od 12% u odnosu na 2019. godinu te uz prosječnu popunjenost smještajnih kapaciteta od čak 86%.

Privatni smještaj s bazenom Privatni smještaj s bazenom Foto: PR

Nadamo se da će sljedeća sezona biti još i bolja, odnosno opuštenija, a privatni smještaj će sigurno još uvijek biti najsigurnija i najtraženija opcija. Croatia Luxury Rent trenutno priprema aktivnosti za promociju nadolazeće sezone. Navode kako će uz standardno uspješne regije Istre, Kvarnera i Srednje Dalmacije dodatno pojačati promociju južnog Jadrana, kontinentalnu ponudu, promociju smještajnih jedinica s naglaskom na eno-gastronomsku ponudu te hrvatskih nacionalnih parkova i parkova prirode koji su bili jedan od mamaca za najam smještaja u blizini primjerice Kornata, Krke, Brijuna...

Bilo da ste oni koji bi na obalu pobjegli već ove blagdane ili već kujete planove za ljeto u Croatia Luxury Rent-u, koji smještajne jedinice iz svoje ponude nude diljem naše obale, pobrinut će se za potrebe svakog gosta, a iznajmljivače pozivaju na isto. 

“Naučili smo da se treba boriti za svakog gosta i sustavno podizati kvalitetu usluge ovisno o aktualnim geopolitičkim kretanjima i potrebama gostiju. U tom kontekstu nudimo priliku svim iznajmljivačima da postanu dio naše obitelji kako bismo zajednički ostvarili željene poslovne i financijske rezultate na obostranu korist, ali i korist ukupnog domaćeg turističkog proizvoda o kojem domaća ekonomija uvelike ovisi” za kraj ističu iz CLR-a te pozivaju sve privatne iznajmljivače luksuznog smještaja da im se osobno obrate ukoliko su zainteresirani za međusobnu suradnju putem njihove stranice.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju