Niske temperature, snijeg i blagdanske radosti za nekoga ne predstavljaju toliko veselje kao toplina sunca i miris soli u kosi. Smještaj u kojem se osjećamo kao kod kuće ili barem one kuće u kakvoj bi željeli biti to veselje čini još većim.

U posljednje vrijeme izlaz na kraju tunela predstavljaju topliji dani koji će nas dočekati tek u narednoj godini. I dok maštamo o plažama okupanim suncem i ispijanju ljetnog koktela na terasi nekog luksuznog apartmannadamo se da će to ljeto stići što prije.

Protekla ljetna sezona usprkos negativnim očekivanjima izazvanih utjecajem pandemije COVID-a 19 prema ukupnom turističkom ostvarenju završila je bolje od očekivanja

Rezultati su premašili inicijalna predviđanja prema ukupnom broju noćenja, a najbolji promet ovog ljeta su zabilježili privatni smještaj s naglaskom na luksuznu ponudu, nautički sektor, te kampovi. Sva tri oblika turističke ponude imali su povećanu potražnju zbog garancije izoliranosti posjetitelja te posljedično i zdravstvene sigurnosti koja se tijekom proteklog ljeta, ali i nadolazećih sezona nameće kao ključna u kontekstu turističke ponude i potražnje. 

Slične ostvarene rezultate protekle sezone prikazala je i domaća turistička agencija Croatia Luxury Rent specijalizirana za plasman luksuznog privatnog smještaja prema kojima je vidljivo da su uvelike nadmašili najoptimističnija predviđanja, uz ostvarenje rasta dolazaka od 12% u odnosu na 2019. godinu te uz prosječnu popunjenost smještajnih kapaciteta od čak 86%.

Privatni smještaj s bazenom Privatni smještaj s bazenom Foto: PR

Nadamo se da će sljedeća sezona biti još i bolja, odnosno opuštenija, a privatni smještaj će sigurno još uvijek biti najsigurnija i najtraženija opcija. Croatia Luxury Rent trenutno priprema aktivnosti za promociju nadolazeće sezone. Navode kako će uz standardno uspješne regije Istre, Kvarnera i Srednje Dalmacije dodatno pojačati promociju južnog Jadrana, kontinentalnu ponudu, promociju smještajnih jedinica s naglaskom na eno-gastronomsku ponudu te hrvatskih nacionalnih parkova i parkova prirode koji su bili jedan od mamaca za najam smještaja u blizini primjerice Kornata, Krke, Brijuna...

Bilo da ste oni koji bi na obalu pobjegli već ove blagdane ili već kujete planove za ljeto u Croatia Luxury Rent-u, koji smještajne jedinice iz svoje ponude nude diljem naše obale, pobrinut će se za potrebe svakog gosta, a iznajmljivače pozivaju na isto. 

“Naučili smo da se treba boriti za svakog gosta i sustavno podizati kvalitetu usluge ovisno o aktualnim geopolitičkim kretanjima i potrebama gostiju. U tom kontekstu nudimo priliku svim iznajmljivačima da postanu dio naše obitelji kako bismo zajednički ostvarili željene poslovne i financijske rezultate na obostranu korist, ali i korist ukupnog domaćeg turističkog proizvoda o kojem domaća ekonomija uvelike ovisi” za kraj ističu iz CLR-a te pozivaju sve privatne iznajmljivače luksuznog smještaja da im se osobno obrate ukoliko su zainteresirani za međusobnu suradnju putem njihove stranice.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju