Ako maštate o pravoj tetovaži, ali niste sigurno da je stvarno želite, isprobajte privremenu tetovažu. Osim što su atraktivnog dizajna, imaju dodatni bonus, a to je da odlično mirišu.

Brend Tattly surađuje s brojnim dizajnerima iz cijelog svijeta koji kreiraju izgled tetovaža. Među njima se nalazi i francuski umjetnik Vincent Jeannerot poznat po svojim romantičnim cvjetnim ilustracijama napravljenim u tehnici akvarela.

U skladu s time za Tattly je napravio kolekciju privremenih tetovaža koje ne samo da lijepo izgledaju nego i mirišu po određenom cvijetu ili biljci.

Božuri, ruže, hortenzije, ružmarin ili eukaliptus samo su neke od dostupnih tetovaža. Sve ih je parfimirao brend specijaliziran za esencijalna ulja Agilex Fragrances. Tattly privremene tetovaže Tattly privremene tetovaže s mirisom (Foto: tattly.com)

Tetovaža se nanosi po vrlo jednostavnom principu, dovoljno ju je odlijepiti i staviti na željeno mjesto, namočiti mokrom krpicom te pričekati 30 sekundi. Ona će se na koži zadržati od dva do četiri dana, a idealna je za toplije dane pred nama.

Tetovaže možete naručiti preko stranice Tattly koja dostavlja u Hrvatsku, a cijena je 30 do 108 kuna.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju