Priyanka Chopra objavila je na svojem Instagram profilu seriju fotografija kojim je željela promovirati novi spot svojeg supruga Nicka Jonasa po imenu Spaceman.

Bivša misica svijeta na fotografijama nosi upečatljivo izdanje sastavljeno od glamurozne večernje kreacije modne kuće Balenciaga iz jesensko-zimske kolekcije za 2020. godinu sastavljeno od crvene bodycon haljine i hlačočizama u istoj boji.

Balenciaga je prvi put pokazala javnosti neobičnu kombinaciju hlača i čizama – tzv. hlačočizme tijekom predstavljanja jesensko-zimske kolekcije za 2017. godine u Parizu. Zanimljiv modni komad odmah je izazvao podijeljena stajališta – neke žene smatrale su ga neprikladnim za odijevanje i skidanje, dok su druge bile oduševljene idejom i mogućnošću za raznovrsne modne igre.

Čizme koje dopiru do struka, odnosno hlače koje prekrivaju i nožne prste u međuvremenu su se pokazale kao odlična ideja u sparivanju s visoko izrezanim haljinama i suknjama jer ne otkrivaju golu kožu niti donje rublje. Preko hlačočizama može se uistinu nositi bilo što – od glamuroznih kombinacija do svakodnevnih tunika.

Balenciagine hlačočizme svidjele su se i Severini, koja ih je nosila još u prosincu 2017. godine. Na svojem Instagram profilu objavila je izdanje s jednog božićnog tuluma u kojima ih je kombinirala sa svilenom haljinom-tunikom u ružičastoj boji istog brenda.


Što mislite: jesu li hlačočizme bolja ideja uz lepršave modele ili bodycon haljine? Dajte svoj glas u našoj anketi.

Tko je bolje iskombinirao Balenciagine hlačočizme?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju