Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, ali klasika uvijek ostaje apsolutni imperativ.

  Galerija C&A - 20 C&A - 19 C&A - 16 +28 C&A - 7

 I ove sezone klasika još jednom dokazuje svoju nadmoćnost nad prolaznim trendovima. U današnjem se svijetu sve veći broj ljudi okreće ekološki održivim izborima, stoga ni modna industrija nije izuzetak.

Lagan i prozračan lan prirodna je tkanina dobivena od biljke koja se uzgaja širom svijeta i idealna je za izradu lepršavih i udobnih komada kroz koje nam koža može disati. Ako je pažljivo održavamo, odjeća od lana može trajati godinama, pa predstavlja vrijednu investiciju u koju je pametno uložiti.

Lan se ponovno vraća na velika vrata spreman hrabro zavladati scenom

Zbog svojih jedinstvenih karakteristika lan ove sezone doživljava svojevrsni procvat kao hit-materijal koji je privukao pažnju dizajnera, pa je lanena odjeća ovog proljeća glavna zvijezda modnih pista. Takvi su komadi sinonim za eleganciju, jednostavnost i udobnost, lako se kombiniraju i poželjni su u apsolutno svakoj prilici.

C&A - 3 C&A - 3 Foto: C&A

Od klasičnih haljina različitih boja, krojeva i dužina koje se mogu kombinirati uz salonke, sandale ili pak tenisice pa sve do elegantnih odijela ili kombinezona, u novoj C&A kolekciji možete pronaći sofisticiranu odjeću od lana rezerviranu za dame koje znaju kako izgledati odvažno, ali i cijeniti udobnost koju pruža taj lagani materijal koji se ljubi s prirodom.

Svestrana tkanina za svaku priliku

Popodnevna šetnja, večernji izlazak ili odlazak na posao – komadi od lana u živim bojama smjelo će vas pratiti pri svakom vašem koraku. Nova C&A kolekcija u kojoj dominira lan prepuna je statement komada koji naglašavaju osobnost i odišu šarmom, ali se istovremeno lako mogu kombinirati s drugim materijalima nudeći tako bezbroj opcija s kojima se vrijedi poigrati.

Jedan od najpoželjnijih komada u danima kad živa na termometru raste svakako će biti lepršave lanene haljine, koje imaju posebno mjesto na tronu C&A kolekcije jer možete birati između različitih krojeva i dužina uz zaigrane i žive uzorke, uz koje se lako istaknuti u masi. U ponudi su razne boje, od jednostavnih i nježnih poput bijele ili bež, klasične crne ili pak razigrano roza pa sve do raznih kombinacija ljetnih boja koje spajaju ono najbolje od razdoblja koje je pred nama – uživanje u dužem danu i ugodnim večerima kad poželimo da trenutak traje barem malo duže.

C&A - 18 C&A - 18 Foto: C&A

Nezamjenjiv modni klasik koji svaka žena sigurno ima u ormaru je jednostavna bijela košulja, koja se doslovno može kombinirati uz sve. Sljubljuje se jednako odlično s hlačama kao i suknjom, a neće izgubiti svoj šarm ako su vam tenisice ili mokasine omiljena obuća za toplije dane. Osim nje, u C&A kolekciji možete pronaći i šarmantna lanena odijela uz koja je teško ostati nezamijećen. Uz odgovarajuću torbicu i salonke po želji odvažno ljubičasto ili pak roza laneno odijelo učinit će vas glavnom zvijezdom svakog večernjeg druženja.

C&A - 5 C&A - 5 Foto: C&A

Svaki komad odlično izgleda i ako se nosi odvojeno, pa se tako elegantan sako zasebno može kombinirati i uz najjednostavniju odjeću kao što su traperice, koje će postati nepogrešiv modni izbor za odlazak na posao.

Važno je igrati se

Nova C&A lanena kolekcija prepuna je komada u živim bojama koji prizivaju ljeto i lako pristaju uz baš sve kombinacije koje vam mogu pasti na pamet. Upotrijebite maštu i izađite iz zone komfora jer nam lan ove sezone dopušta da hrabro i bez ustručavanja svojim modnim izborom bez riječi istaknemo svoj karakter i ono najbolje na nama.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom C&A po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju