Najljepša ljubavna priča stane u svega 30 sekundi. Mislite da to nije moguće? Snimka korisnika Facebooka Chrisa Perryja uvjerit će vas da je, i vratiti vam vjeru u ljubav

'Ovo je prava ljubav', napisao je Chris Perry na svom profilu na Facebooku uz video koji je snimio u jednoj zračnoj luci u Los Angelesu. U videu od svega 30 sekundi ispričana je jedna od najljepših ljubavnih priča koje smo ikada vidjeli.

Stariji muškarac s buketom cvijeća čekao je na aerodromu. Prišla mu je žena koja mu je poletjela u zagrljaj, a on joj je dao cvijeće kao znak svoje vječne ljubavi.

Video koji vraća vjeru u ljubav i nakon kojeg će mnogi koji ga pogledaju reći 'E, ovo ja želim' u dva dana skupio je preko 20 milijuna pregleda, a vjerujemo da će ih biti i nekoliko puta više...

 

This is true love.Chris GQ Perry

Posted by Chris GQ Perry on Monday, 7 September 2015

 

Portal Inside Edition uspio je doznati i identitet ovih golupčića. Riječ je o Berniju Millsu (80) i njegovoj supruzi Carol (75) koji su se nakon dva tjedna susreli na aerodromu u Los Angelesu.

Bernie i Carol oboju su bili udovci kada su se upoznali preko internet stranice za traženje partnera eHarmony. Vjenčali su se prije pet godina.

'Carol se vraćala iz posjeta obitelji na istočnoj obali. To je bio prvi put da smo bili razdvojeni. Čekao sam je sat vremena na aerodromu. Toliko sam bio uzbuđen kada sam je ugledao, pomislio sam 'moja mala mi se vratila', ispričao je Bernie za Inside Edition. Par je ostao šokiran kad je doznao da je snimka njihova susreta postala viralni hit.

'Kći mi je rekla da je video postao viralni hit, a ja sam je pitala 'Što to znači viralno?', kaže Carol. Chris Perry koji je ovjekovječio njihov susret u zračnoj luci rekao je da je Bernie bio jako sretan što ponovno vidi svoju voljenu.

'Izgledao je poput srednjoškolca koji svoju dragu zove na maturalni ples', rekao je Perry.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju