Na društvenim mrežama često nailazimo na primjere nevjerojatnih transformacija tijela u ekstremno kratkom roku. Međutim, iza prizora savršenog tijela ponekad se krije nešto drugo

Lauren Tickner, dvadesetogodišnja Instagram-zvijezda i uspješna vlogerica inspiracija je mnogima. Na svom profilu ima preko 120 tisuća pratitelja.

Ako se savijemo u donjem dijelu leđa te ‘izbacimo’ guzu, trbuh će nam biti ravniji.

U tinejdžerskoj dobi zlostavljana je zbog debljine, a sada kada je napokon prihvatila svoje tijelo, trudi se svakodnevno inspirirati djevojke i žene diljem svijeta, ali im i pokazati realno stanje stvari.

Kako su društvene mreže preplavile objave žena čije se tijelo u samo nekoliko mjeseci transformira iz normalnog u savršeno oblikovano i mišićavo, Lauren Tickner odlučila je iskreno pokazati što je sve potrebno za savršenu fotografiju na Instagramu.

Obajave s hashtagom #fitspo (u prijevodu, fitness-inspiracija) nisu nastale samo tako.
Držanje, osvjetljenje, ogledala… samo su neki od pomagača
, objavila je Lauren.

U nedavno objavljenom postu povezala je tri fotografije koje su snimljene s razmakom od 30 sekundi i dokazala koliko se držanjem može promijeniti izgled trbuha ili stražnjice.

 

Držanje mijenja sve, napisala je ova fitness-zvijezda koja upozorava kako tijela koja vidimo na društvenim mrežama tako ne izgledaju stalno.

Fitness objave na Instagramu nisu nastal samo tako. Držanje, osvjetljenje, ogledala… samo su neki od pomagača.

Ako se savijemo u donjem dijelu leđa te ‘izbacimo’ guzu, trbuh će nam biti ravniji. Isto tako, kada se opustimo nakon dobrog obroka, on će izledati napuhnuto, to je jednostavno tako, govori Lauren Tickner te dodaje kako položaj kukova utječe na veličinu guze.

Nevjerojatno je kako možete izgledati drugačije, samo ako drugačije stanete, govori.

Iako zna kako pozirati da joj tijelo izgleda najbolje, kaže kako joj se još uvijek događa da nečija fotografija na Instagramu kod nje izaziva mrvicu zavisti. Ali onda se sjeti što je sve prethodilo toj objavi i prestane se zamarati.

Sve što se nudi uzimajte s odmakom. Vaše je tijelo toliko moćno, ponekad mu dajte priznanje, govori.

Važnije je educirati druge da vole svoje tijelo, nego da se ugledaju na svoje uzore. Ako ih stavljate na pijedestal, samo snižavate vlastite standarde, a ustvari ne znate što sve stoji iza jedne objave, objašnjava Lauren.

Komentari na objavu bili su najblaže rečeno raznovrsni, no Lauren za sebe kaže da je debelokožac i mentalno čvrsta pa ju takve stvari više uopće ne pogađaju.

Najveći je problem kada se ugledate na nekoga tko ima potpuno različit oblik tijela, tada kreće borba koja je potpuno irealna, govori.

Lauren Tickner ovom se objavom pridružila drugim fitness-zvijezdama na Instagramu kao što je Anna Victoria koja uvijek objavljuje realnu sliku.

 

 

A post shared by Anna Victoria (@annavictoria) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju