"Prljavi ples" i danas nas jednakom očarava kao i kada smo bile klinke, a i 31 godinu otkako je kultni film snimljen, i dalje o njemu doznajemo razne zanimljivosti.

Jedna od njih vezana je za vruće hlačice od trapera koje glumica Jennifer Grey nosi u sceni kada vježba ples na mostu.

'Prljavi ples' i danas nas jednakom očarava kao i kada smo bile klinke, a i 31 godinu otkako je kultni film snimljen, i dalje o njemu doznajemo razne zanimljivosti

Naime, radnja filma "Prljavi ples" snimljenog 1987. smještena je u šezdesete godine prošlog stoljeća kada, kako tvrde modni znalci, tinejdžerice nisu nosile tako kratke hlačice kakve nosi lik Baby Houseman, adolescentice koju je utjelovila tada 27-godišnja Jennifer.

Znalci dodaju kako je u 1960-ima bilo nezamislivo da tako mlade djevojke nose vruće hlačice. S obzirom na to da je "Prljavi ples" snimljen dva desetljeća kasnije, čini se da su kreatori obožavanog filma previdjeli su činjenicu.

U videu se prisjetite zapamćene scene u kojoj Baby vježba ples na mostu odjevena u traper vruće hlačice i bodi. Pročitajte i koji je slavni glumac bio prvi izbor za ulogu Johnnyja umjesto Patricka Swayzeja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju