Samantha iz Velike Britanije postala je hit među korisnicama internetske stranice za aukcijsku prodaju stvari eBay nakon što je objavila da prodaje svoju vjenčanu haljinu kako bi mogla pokriti troškove razvoda sa suprugom koji ju je prevario


Troškovi razvoda u Velikoj Britaniji nisu mali, pa je 28 godina stara Samantha odlučila prodati svoju vjenčanu haljinu preko eBaya kako bi prikupila potrebna sredstva. Uz nju je ne vežu lijepe uspomene, štoviše ista ne može dočekati da je se riješi, budući da ju suprug dobar dio kratkog braka varao s drugom ženom.

Vjenčanica koja je prije dvije godine koštala oko 17.000 kuna sada se prodaje na eBayu po više od pola milijuna kuna.

'Ako želite vjenčanicu koja je prepuna loših uspomena i razbijenih snova, onda je ova haljina pravi izbor za vas. Nadam se da će vam haljina donijeti više sreće nego meni. Ako se to ne dogodi, uvijek je možete prodati na ovoj stranici,' napisala je korisnica Samantha na eBayu.

Na ovoj internetskoj stranici za aukcijsku kupnju i prodaju raznih stvari Britanka je otkrila da je haljina nošena, ali u odličnom stanju. No ista upozorava da je kupac treba odnijeti na kemijsko čišćenje prije nošenja kako bi se uklonio s nje miris prevare.

'Prodajem svoju dizajnersku Art Deco vjenčanicu boje bjelokosti. Uglavnom kako bi platila razvod s mojim bivšim suprugom koji me ostavio da riješim račune. Haljina nema naramenica, ima dug šlep od čipke koji se može podignuti. Haljina je konfekcijskog broja 36, ali sam ju prilagodila kako bi pasala nekome tko je visok 150 centimetara...' dodaje korisnica eBaya.


Njeni roditelji kupili su joj vjenčanicu 2014. godine po cijeni od oko 2.000 funti, a ista je započela aukciju s četvrtinom tog iznosa, odnosno zatražila je za nju 500 britanskih funti. Zahvaljujući priči koja se širi društvenim mrežama i velikom interesu ista je trenutno dosegla cijenu od 65.000 funti, odnosno nešto više od pola milijuna hrvatskih kuna.

'Ispričavam se što imam samo dvije fotografije vjenčanice, ali kada sam saznala da me suprug vara spalila sam i bacila sve što me podsjećalo na njegovu odvratno lice' zaključila je Britanka koja će ovim putem barem dobiti financijsku zadovoljštinu nakon kraha braka.

U aukciji za Samanthinu vjenčanu haljinu, koja traje još 2 dana, možete sudjelovati preko ovoga linka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju