Ljudi u Hrvatskoj navikli su da za progresivne naočale moraju izdvojiti nekoliko tisuća kuna, ali je li tome stvarno tako?

Adrialece.hr: web shop koji je odgovoran za revoluciju u prodaji dioptrijskih naočala

Adrialece.hr postoji od 2013. godine i to je najveća web trgovina s kontaktnim lećama u Hrvatskoj. U kratkom se vremenu mogu pohvaliti velikom bazom kupaca koja raste iz dana u dan. Razlog za to sigurno leži u brojnim prednostima naručivanja preko interneta.

Kupci prvenstveno štede na vremenu jer se narudžba može predati u samo nekoliko koraka i to iz vlastitog naslonjača. Druga prednost je široka ponuda. Fizičke optike su ograničene prostorom, dok u skladištu web trgovina ima dovoljno prostora za pohranu preko 2000 modela sunčanih te još toliko dioptrijskih naočala, kao što je to slučaj na Adrialece.hr. Treća i najveća prednost je definitivno cijena. Dioptrijske naočale u web trgovini Adrialece.hr možete nabaviti po čak 5 puta povoljnijim cijenama u usporedbi s konkurencijom!

PR PR

Dolazi nova era za sve kupce progresivnih naočala

U web trgovini Adrialece.hr imaju jedan cilj – svim ljudima, bez obzira na financijsko stanje, omogućiti jasan i kvalitetan vid te im tako povećati kvalitetu života. Nude dioptrijske naočale svih svjetski poznatih proizvođača kao što su Fendi, Crullé, Guess, Hugo Boss, Liu Jo, Tommy Hilfiger i slično.

Po čemu se progresivne naočale razlikuju od običnih dioptrijskih naočala?

Multifokalne ili progresivne leće za naočale imaju više dioptrija s postupnim prijelazom između dioptrijskih jakosti. Podijeljene su u tri zone: gornju za gledanje udaljenih objekata, donju za čitanje i srednju za gledanje objekata na srednjoj udaljenosti (poput računala). Na taj način možete vidjeti oštro na bilo kojoj udaljenosti.

Postoje različite tehnologije koje se koriste u proizvodnji progresivnih leća, a glavni faktori o kojima ovisi cijena istih su: širina vidnog polja i ugodnost prijelaza između zona različitih dioptrija.

PR PR

Na Adrialece.hr možete pronaći 4 različite vrste leća:

• Classic leće za 220 kn su osnovne leće koje imaju najuže vidno polje i zato su primjerene za male dioptrije.
• Dvije Advance leće koštaju 340 kn i imaju nešto šire vidno polje.
• Za dvije Premium leće je potrebno izdvojiti 560 kn, a one su primjerene za zahtjevnije korisnike jer brinu za veću udobnost gledanja zahvaljujući finijem području prijelaza.
• Deluxe+ leće se preporučuju korisnicima s velikim dioptrijama jer imaju najveće vidno polje i nude maksimalnu udobnost gledanja. Cijena dvije Deluxe+ leće je 780 kn.

Izaberite, isprobajte i naručite!

Nakon što izaberete neki od okvira, isprobajte ga preko njihovog 3D virtualnog ogledala, upišite svoje parametre i naručite novi par progresivnih naočala. Ukoliko trebate pomoć s čitanjem recepta i upisivanjem parametara, kontaktirajte njihovu korisničku službu na 01 7757 572, info@adrialece.hr ili na Facebook stranici.

Web trgovina Adrialece.hr vam do kraja mjeseca nudi 10% popusta na sve dioptrijske okvire. Akcija traje do 31.10.2019. Za popust kliknite na link ili u košaricu upišite kod EYE10 (nakon toga pritisnite Enter). Popust ne vrijedi na dioptrijske leće za naočale. Akcije se međusobno isključuju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju