Ljudi u Hrvatskoj navikli su da za progresivne naočale moraju izdvojiti nekoliko tisuća kuna, ali je li tome stvarno tako?

Adrialece.hr: web shop koji je odgovoran za revoluciju u prodaji dioptrijskih naočala

Adrialece.hr postoji od 2013. godine i to je najveća web trgovina s kontaktnim lećama u Hrvatskoj. U kratkom se vremenu mogu pohvaliti velikom bazom kupaca koja raste iz dana u dan. Razlog za to sigurno leži u brojnim prednostima naručivanja preko interneta.

Kupci prvenstveno štede na vremenu jer se narudžba može predati u samo nekoliko koraka i to iz vlastitog naslonjača. Druga prednost je široka ponuda. Fizičke optike su ograničene prostorom, dok u skladištu web trgovina ima dovoljno prostora za pohranu preko 2000 modela sunčanih te još toliko dioptrijskih naočala, kao što je to slučaj na Adrialece.hr. Treća i najveća prednost je definitivno cijena. Dioptrijske naočale u web trgovini Adrialece.hr možete nabaviti po čak 5 puta povoljnijim cijenama u usporedbi s konkurencijom!

PR PR

Dolazi nova era za sve kupce progresivnih naočala

U web trgovini Adrialece.hr imaju jedan cilj – svim ljudima, bez obzira na financijsko stanje, omogućiti jasan i kvalitetan vid te im tako povećati kvalitetu života. Nude dioptrijske naočale svih svjetski poznatih proizvođača kao što su Fendi, Crullé, Guess, Hugo Boss, Liu Jo, Tommy Hilfiger i slično.

Po čemu se progresivne naočale razlikuju od običnih dioptrijskih naočala?

Multifokalne ili progresivne leće za naočale imaju više dioptrija s postupnim prijelazom između dioptrijskih jakosti. Podijeljene su u tri zone: gornju za gledanje udaljenih objekata, donju za čitanje i srednju za gledanje objekata na srednjoj udaljenosti (poput računala). Na taj način možete vidjeti oštro na bilo kojoj udaljenosti.

Postoje različite tehnologije koje se koriste u proizvodnji progresivnih leća, a glavni faktori o kojima ovisi cijena istih su: širina vidnog polja i ugodnost prijelaza između zona različitih dioptrija.

PR PR

Na Adrialece.hr možete pronaći 4 različite vrste leća:

• Classic leće za 220 kn su osnovne leće koje imaju najuže vidno polje i zato su primjerene za male dioptrije.
• Dvije Advance leće koštaju 340 kn i imaju nešto šire vidno polje.
• Za dvije Premium leće je potrebno izdvojiti 560 kn, a one su primjerene za zahtjevnije korisnike jer brinu za veću udobnost gledanja zahvaljujući finijem području prijelaza.
• Deluxe+ leće se preporučuju korisnicima s velikim dioptrijama jer imaju najveće vidno polje i nude maksimalnu udobnost gledanja. Cijena dvije Deluxe+ leće je 780 kn.

Izaberite, isprobajte i naručite!

Nakon što izaberete neki od okvira, isprobajte ga preko njihovog 3D virtualnog ogledala, upišite svoje parametre i naručite novi par progresivnih naočala. Ukoliko trebate pomoć s čitanjem recepta i upisivanjem parametara, kontaktirajte njihovu korisničku službu na 01 7757 572, info@adrialece.hr ili na Facebook stranici.

Web trgovina Adrialece.hr vam do kraja mjeseca nudi 10% popusta na sve dioptrijske okvire. Akcija traje do 31.10.2019. Za popust kliknite na link ili u košaricu upišite kod EYE10 (nakon toga pritisnite Enter). Popust ne vrijedi na dioptrijske leće za naočale. Akcije se međusobno isključuju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju