Dnevna beauty rutina trebala bi biti jednostavna i neopterećena, nalagali trendovi upotrebudeset proizvoda dnevno ili samo dva. No, kozmetički proizvodi pružaju nam i fantastičnu mogućnoststvaranja sigurne oaze i privatne SPA-zone u kupaonici, koju nikako ne bismo trebali zanemariti. Užurban raspored i životni ritam lako mogu postati kaotični, a zatim i stresni, no ponekad je za sebe dovoljno uzeti svega pet minuta više u danu da biste mogli posložiti misli i doista se opustiti.

 Vođen tom idejom, hrvatski brend prirodne kozmetike L'ADRIA stvorio je proizvod koji će vas natjerati da uzmete dodatno vrijeme za sebe i opustite misli, a pritom ćete i izgledati svježije. U prodaju službeno dolaze L'ADRIA Eye patches, jednokratni jastučići za područje oko očiju s trenutnimdjelovanjem, u koje je teško ne zaljubiti se!


L'ADRIA Eye patches su biorazgradivi jastučići za područje oko očiju, načinjeni od algi i punjeni koncentriranim serumom.Oni hidriraju, smanjuju otečenost i tamne mrlje, umiruju, revitaliziraju i pružajulifting. Upravo zbog gel-jastučića koji sjedi povrh kože, serum može penetrirati dubljei u svega 20 minuta napraviti drastičnu razliku u izgledupodručja oko očiju

Koža je vidno hidrirana, zategnuta, glatka i osvježena – kao da ste se baš dobro naspavali.

PR PR Foto: PR

Tajnu djelovanja otkriva svestrana molekula nalik običnom šećeru, ali puno posebnija. Trehaloza se naziva i „šećer algi“ ili „šećer uskrsnuća“, jer određene biljke „vraća u život“ nakon što su se naizgled posve posušile. Nekad se mislilo da se ona nalazi samo u organizmima koji izdržavaju u ekstremnim uvjetima života (ekstremofili), ali se ispostavilo da je radi njezinih zaštitnih svojstavasintetiziraju i mnogi organizmi u teškim uvjetima suše ili visokog saliniteta. Ljudi ne mogu sintetizirati trehalozu, ali je ona itekako korisna kada je primijenjena na koži. Smanjuje oštećenja stanica zbog dehidracije, umiruje osjetljivu kožu, smanjuje štetan učinak UV-zračenja iako nema efekt UV-filtera, a stimulira i sintezu kolagena.
Kombinirajući vrijednu trehalozu s niacinamidom za smanjenje bora i tamnih mrlja, kofeinom za smanjenje podbuhlosti, te hijaluronskom kiselinom za hidraciju i trenutni efektliftinga, uz dodatak umirujućih ekstrakata zobi i sladića, nastao je sveobuhvatni revitalizirajući serum za područje oko očiju.

Ovaj „okoloočni“ užitak možete upotrebljavatiza posebne trenutke opuštanja, ali i svakodnevno! Ujutro za efektrazbuđivanja pogleda, kao pripremu područja oko očiju za „okoloočnu“ kremu i šminku, za dubinsku hidraciju i efekt liftinga –kao dio anti-aging rutine prije spavanja, prije iznenadnog Zoom sastanka ili uz čašu vina i najdražu knjigu. Predviđamo da će ljeti biti fantastičan način za oporavak kože nakon sunčanja, upravo zbog ugodnog osjećaja hlađenja...


S obzirom na to da L'ADRIA izrazito pazi na održivost, bitno je naglasiti da su jastučići u potpunosti biorazgradivi i u skladu s ekološkim načelima, kao i plastična teglica i špatulica, koje se mogu reciklirati. Pritom, proizvod nije testiran na životinjama, ne sadrži mikroplastiku, PEG i polisorbate, mineralna ulja, fenoksietanol, parfem ni eterična ulja, te je prikladan za trudnice i dojilje.

PR PR Foto: PR


U pakiranju je sadržano 70 jastučića, a cijena je 29,90 EUR. Međutim, povodom izlaska novog proizvoda, L'ADRIA nudi akcijske cijene i prikladan popust. Naime, do kraja mjeseca L'ADRIA Eye patches moći ćete kupiti po cijeni od 26,91EUR, a pritom će biti aktivan i kôd NOVO25 –za 25% popusta na cijeli asortiman.
L'ADRIA Eye patches dostupnisu isključivo u internetskoj trgovini L'ADRIA, no uskoro će biti dostupnii u drogerijama. Za dodatne informacije o proizvodima, njihovim učincima, sastojcima i kozmetici brenda L'ADRIA općenito, pratite ih na društvenim mrežama – Facebooku i Instagramu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju