Iskoristite „Tjedan online shoppinga“ do 4.11. jer darujemo svim čitateljicama besplatnu dostavu i 20% popusta uz korištenje kupon-koda zadovoljna3 na Anzotica Cosmetics webshopu.

Galerija Anzotica Cosmetics Luxea Beauty elixir serum za lice i Glow okoloočna krema Moja Oaza krema za lice +6 Luxea Zlatnu masku za lice

Jesen je stigla, a to znači da naša koža zahtjeva određene promjene u rutini njege, jer prijelazna razdoblja, a najviše prijelaz s ljeta na jesen, itekako utječu na kožu, budući da koža počinje gubiti vlagu i njezina barijera se može poremetiti. Temperatura se snižava, boravimo u zatvorenim prostorima s grijanjem, zrak je suh, a vjetar i hladnoća dodatno isušuju kožu, i sve to uzrokuje povećanu osjetljivost i iritaciju. Zbog svega navedenog, bitno je posvetiti posebnu pozornost jesenskoj njezi kože.

Pokazat ćemo vam da jesenska njega ne mora biti komplicirana i kako si pomoći da dođete do svoje idealne beauty rutine. Donosimo vam nekoliko proizvoda za svaki tip i problem kože, koje možete uvesti u svoju skincare rutinu kako bi ju zaštitili ove jeseni. MOJA OAZA i LUXEA u svojoj ponudi imaju upravo takve proizvode koji bi vam mogli zatrebati.

Za početak potrebno je lice očistiti od šminke, sebuma i ostalih nečistoća, a naša preporuka je da isprobate Moja Oaza Med za čišćenje, izrazito nježan gel na bazi organskog meda i livadnih biljaka koji se dodatkom vode transformira u mliječnu emulziju. Ne sadrži klasične surfaktante, ne isušuje i ne uzrokuje osjećaj zatezanja, nego hidratizira, hrani i umiruje kožu.

Nakon čišćenja kožu je potrebno dodatno nahraniti serumom poput Moja Oaza Zen prirodnog seruma za osjetljivu, reaktivnu i problematičnu kožu, koji je nježne, lagane, kremaste teksture, ali snažnog djelovanja. Trenutno umiruje crvenilo, hidratizira i daje osjećaj ugode osjetljivoj koži - pravi ZEN osjećaj.

Poslije seruma uvijek dolazi krema, a tu u priču dolazi nagrađivana Moja Oaza Krema za lice Kolagen & Ceramidi, bogate, ali brzo upijajuće svilenkaste teksture, koja pruža koži zaštitu tokom čitavog dana, dubinski ju hrani i hidratizira. Sadrži kolagen neophodan za čvrstoću i tonus kože, hijaluron koji dokazano hidratizira i ovlažuje kožu te ceramide kao gradivne jedinice zaštitnog hidrolipidnog sloja kože.

Moja Oaza krema za lice Moja Oaza krema za lice Foto: PR

S druge strane, ako imate kožu sklonu aknama, ili su vam se počele pojavljivati zbog učestalog nošenja zaštitnih maski, navedenim proizvodima možete dodati i Moja Oaza Kremu za kožu sklonu aknama koja je posebno namijenjena intenzivnoj regeneraciji problematične i zahtjevne kože lica. Umiruje i čisti kožu, a ne isušuje i ne začepljuje pore.

Ove proizvode možete pronaći i u Moja Oaza setovima za cjelokupnu beauty rutinu po promo cijenama, a ovisno o vašem tipu kože izaberite Set za suhu, osjetljivu i reaktivnu kožu ili Set za problematičnu, masnu i mješovitu kožu.

Ako pak trebate intenzivniju njegu za blistavu kožu, dubinsku hidrataciju, uklanjanje bora, podočnjaka i hiperpigmentacije, preporučamo da isprobate nešto iz Luxea linije.

Bez obzira na to što svakodnevno uklanjamo šminku i čistimo kožu, uvijek postoje ostaci prljavštine koji se nakupljaju na koži jer ih nismo uspjeli odstraniti uobičajenim metodama čišćenja. Zato je s vremena na vrijeme potrebno dubinski očistiti kožu od grubog površinskog sloja kože kako bi ona bolje apsorbirala sve one proizvode koje nanesete na lice nakon čišćenja. U tom slučaju koristite jednom tjedno Luxea Zlatnu masku za lice s nježnom enzimskom eksfolijacijom i kavijarom za blistavu, glatku i nahranjenu kožu lica.

Luxea Zlatnu masku za lice Luxea Zlatnu masku za lice Foto: PR

Ako još nikad niste imali proizvod za njegu okoloočnog područja u svojoj skincare rutini, bilo bi dobro da ga počnete koristiti, barem tijekom hladnijih mjeseci, jer tu se najprije vide prve bore, ali i umor zbog podočnjaka. Zato bi bilo dobro da vaša jesenska njega kože uključuje i hranjivu okoloočnu kremu poput Luxea Glow okoloočne kreme, hranjive krema s kavijarom i vitaminom C koja pruža kombinirani trenutni i dugoročni efekt mladenačkog i odmornog izgleda okoloočnog područja. Pruža instant plumping i glow efekt, koji zaglađuje bore i smanjuje vidljivost podočnjaka, a redovitom primjenom dugoročno smanjuje vidljivost bora i umoran izgled kože oko očiju.

Prije kreme za lice svoju kože dodatno nahranite antioksidativnim serumom protiv bora i hiperpigmentacije koji ujedno dubinski vlaži i umiruje kožu lica kao što je Luxea Beauty Elixir. Njegovim redovitim korištenjem vaš ten se oslobađa mrljica, dubokih bora, neujednačene teksture i umornog izgleda, a koža je vidno sjajnija i zategnutija, uz supermoćnu formulaciju sa ekstraktom kavijara, s preko 20 vitamina i minerala, hijaluron, koji vraća punoću i zategnutost, te čak 15% vitamina C koji osvježava izgled i umanjuje mrlje, uz dodatak 2 oblika vitamina E, ferulične kiseline i superfruitsa.

Osim toga, tokom hladnijih mjeseci trebali biste prijeći na bogatiju hidratantnu kremu, poput Luxea Velvet Caviar kreme za lice s preko 20 vitamina koja zaključa sve blagodati u kožu, dubinski ju hrani i daje baršunastu mekoću koži lica. U jutarnjoj rutini nemojte zaboraviti na kremu za UV zaštitom jer štetno zračenje je prisutno tokom cijele godine, a uzrokuje starenje, bore i hiperpigmentaciju kože. Zato prije make-upa ili samostalno, nanesite Luxea zaštitnu dnevnu kremu SPF 30 elegantne svilenkasto lagane teksture, bogate zaštitnim antioksidansima i supermoćnim pametnim sastojcima, koja pruža dodatnu regeneraciju s kavijarom i zlatom te hidrataciju hijaluronom i prirodnim faktorima vlažnosti (NMF) za svježi izgled kože.

Luxea Luxea Foto: PR

Navedene proizvode možete pronaći i u Luxea setovima za blistavu kožu po promo cijenama, a ovisno o vašim željama i potrebama izaberite između setova Start +, Trio + ili Max +.

Brendovi Moja Oaza i Luxea hrvatske kompanije Anzotica Cosmetics donose proizvode vrhunske kvalitete uz koje će vaša koža izgledati besprijekorno. Proizvodi su dostupni u ljekarnama, a do 4.11. iskoristite jedinstvenu priliku i šopingirajte uz besplatnu dostavu i 20% popusta na Anzotica Cosmetics web shopu. Dostava je besplatna za područje Republike Hrvatske, a kupon-kod za popust zadovoljna3 se unosi prilikom naplate.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju