Lejla Filipović iskoristila je produženi vikend za posjet Trstu, gdje su joj društvo pravile njezine prijateljice.

Galerija Lejla Filipović Lejla Filipović u Trstu Zara, 29,95 eura +6 Mango, 39,99 eura

Savršen vikend s mojim curama, napisala je Lejla ispod fotografija koje je objavila na svom profilu na Instagramu.

Za uživanje u nekadašnjoj šoping-meki, koja je danas mnogima draga turistička destinacija, Lejla je odjenula ležernu proljetnu kombinaciju u kojoj svaki komad ima svoje mjesto na popisima nezaobilaznih odjevnih komada u toplijem dijelu godine.

Lejla Filipović u Trstu Lejla Filipović u Trstu (Foto: Instagram/Lejla Filipovic)

Prvi je takav komad košulja na prugice. O prugastim košuljama već smo pisali kao o jednom od viralnih modnih trendova koji će obilježiti proljeće 2023. godine. Osim toga, košulje u kombinaciji s prugastim uzorkom zapravo su modni klasik koji već godinama ne izlazi iz mode i ima svoje nezaobilazno mjesto u proljetnoj garderobi.

Iznad košulje Lejla je nosila jaknu od trapera, komad bez kojeg je proljeće nezamislivo već desetljećima. Njezin model od svijetlog trapera posebnim su učinili biseri i perlice kojima je ukrašena.

Donji dio kombinacije bivše hrvatske misice činile su bijele traperice širokih nogavica s nedovršenim rubovima. Iako bijeli jeans sve više dama nosi tijekom cijele godine, tradicionalni zaljubljenici u modu bijele modele biraju isključivo za proljetne i ljetne mjesece. Za sve ljubiteljice bijelog jeansa, tradicionalne i one koje krše modna pravila, u našoj galeriji na početku teksta izdvojili smo dio ponude trgovina.

Kraljica Letizia u hlačama koje su mnogim ženama najljepša opcija za topliji dio godine Kraljica Letizia Kraljica Letizia u kratko jakni od tvida i bijelim hlačama Kraljica Letizia u bijelim hlačama i jakni od tvida +1 Kraljica Letizia u bijelim hlačama - 3

Kada je u pitanju obuća, Lejla se odlučila za ružičasto-ljubičaste tenisice brenda Nike  koje su se savršeno uklopile u proljetnu kombinaciju.

U ruci je nosila narančastu tote torbu brenda Mucca koja je izrađena od mekane prirodne kože, a prema riječima tvoraca dovoljno je velika da se u njoj ponese sve što bi vam moglo zatrebati tijekom dugog dana. Nezaobilazan modni dodatak za šetnju sunčanim Trstom bile su sunčane naočale.

  Blake Lively u Zarinim trapericama: Najpopularniji model za 2023. godinu Blake Lively u trapericama iz Zare Blake Lively u izlasku s prijateljicama Blake Lively nosi traperice iz Zare +3 Zara, 29,95 EUR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju