Košulje-haljine popularan su izbor brojnih dama već dugi niz godina. Ovaj model produljene košulje ili haljine na kopčanje koja oponaša izgled košulje vrlo je udoban i lako se kombinira u svakodnevnim situacijama.

Galerija Košulje-haljine popularan su izbor brojnih dama i na zagrebačkoj špici C&A haljina, 35,99 eura H&M haljina, 28,99 eura +9 Boohoo haljina, 26 eura

Košulje-haljine omiljene su i na našim ulicama – Hrvatice ih kombiniraju s cipelama visokih potpetica, gležnjačama i tenisicama. Lijepo izgledaju sparene uz traper jaknu, baloner ili kožnjak.

Na tržištu se mogu naći različiti modeli košulja-haljina mini, midi i maksi kroja. Odabrati možete sve od jednobojnih haljina do modela ukrašenih cvjetnim, životinjskim i apstraktnim uzorkom.

C&A haljina, 35,99 eura C&A haljina, 35,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Imajte na umu da odjeća predimenzioniranog uzorka vizualno povećava figuru, dok ona s decentnim uzorkom ima suprotni učinak, pa birajte haljine sukladno svojem ukusu i željama.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 12 modela nešto dužih košulja-haljina za različite ukuse, a koji se mogu pronaći po cijeni od 13 do 40 eura.

Stradivarius haljina, 25,99 eura Stradivarius haljina, 25,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Za posao, kavice i izlaske: 10 modela jakni koje će se nositi ovog proljeća na hrvatskim ulicama Kožnate jakne nikad ne izlaze iz mode Bershka jakna, 39,99 eura Sinsay jakna, 32,99 eura +7 s.Oliver jakna, 113,99 eura

12 modela tenisica iz novih kolekcija koje nećemo izuvati do ljeta Žena u tenisicama H&M, 47 eura Reserved, 35,99 eura +9 Puma (Deichmann), 69,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju