Softball klub Princ poziva djecu na Besplatni Proljetni kamp na Jarunu u vrijeme uskrsnih praznika.

Galerija Proljetni kamp na Jarunu Proljetni kamp na Jarunu Proljetni kamp na Jarunu +1 Proljetni kamp na Jarunu

Softball Klub Princ organizira besplatni proljetni kamp kako bi djeci pružili mogućnost sudjelovanja u raznovrsnim aktivnostima tijekom uskrsnih praznika.

Kamp će se održati na Jarunu, na adresi Ribički prilaz 2, od 28. do 29. ožujka te od 2. do 5. travnja 2024. godine. Sudionici imaju mogućnost odabira željenog broja dana za sudjelovanje.

Radionice i treninzi na otvorenom bit će organizirani od 10 do 16 sati, pružajući djeci priliku za razvoj motoričkih sposobnosti i timskog duha.

Proljetni kamp na Jarunu Proljetni kamp na Jarunu (Foto: Zadovoljna.hr)

Sva djeca u dobi od 8 do 14 godina pozvana su da se pridruže ovom zabavnom i edukativnom programu. Kamp će obuhvatiti treninge i utakmice specifične za softball, kao i zanimljive radionice usmjerene na sportske aktivnosti.

Jedino što djeci treba je spremnost na zabavu u prirodi i nešto za jelo kako bi mogli uživati u aktivnostima. Prijave su otvorene na web stranici Softball Kluba Princ, a tamo možete saznati i sve dodatne informacije. 

Proljetni kamp na Jarunu Proljetni kamp na Jarunu (Foto: Zadovoljna.hr)

Nutty Scientists ljetni kamp u ZEC Kontija za djecu od 7 do 12 godina - 2 Nutty Scientists: Jako fora ljetni kamp u Istri za djecu od 7 do 12 godina

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju