Glumica Jennifer Aniston je u Parizu, gdje s kolegom Adamom Sandlerom snima film "Slučajni detektivi 2".

Galerija Jennifer Aniston Jennifer Aniston Parizom je prošetala u bijeloj suknji Jennifer Aniston u Parizu - 4 +7 Jennifer Aniston u Parizu

Film se snima četiri godine nakon izlaska prvog dijela, a Aniston i Sandler glume Nicka i Audrey Spitz, detektive koji pokušavaju pokrenuti svoju vlastitu agenciju. Snimanje je započelo u siječnju na Havajima, a sada je na red došao Pariz, gdje glumci ne prolaze neprimijećeno na gradskim ulicama.

Fotografi su ih tako snimili u jednom od izlazaka na ulice francuskoga glavnog grada. Zvijezda serije "Prijatelji" Parizom je prošetala u proljetnoj kombinaciji čija je glavna zvijezda bijela midi suknja.

Jennifer Aniston u Parizu Jennifer Aniston u Parizu (Foto: Profimedia)

Bijela boja mnogima je omiljeni izbor u toplijem dijelu godine, a proljeće je kao stvoreno za nošenje bijelih komada, pa suknje poput ove koju nosi glumica imaju mjesto u ormarima mnogih žena i uskoro će biti nezaobilazan prizor na gradskim ulicama. Jedan od razloga je i činjenica da bijele suknje uvijek izgledaju elegantno.

Jennifer Aniston u Parizu - 4 Suknju je uparila s krem kardiganom sa zvonolikim rukavima (Foto: Profimedia)

Glumičina lepršava, slojevita suknja u gornjem dijelu je uža, a iznad koljena počinje se blago širiti. Aniston ju je uparila s kratko rezanim krem kardiganom s efektnim naborima i zvonolikim rukavima, ispod kojeg se nazirao bijeli top.

Suknju kakvu nosi mlada dama iz Zagreba sve više žena želi imati u ormaru Street style izdanje iz Zagreba Street style izdanje iz Zagreba u traper suknji Pull&Bear, 29,99 eura +6 Stradivarius, 25,99 eura

Jednostavnu kombinaciju začinila je zlatnom ogrlicom s privjeskom, dok je svoju prepoznatljivu plavu kosu raspustila. Njezino izdanje, ali i dio ponude bijelih suknji u trgovinama pogledajte u galeriji na početku teksta.

Calli (Zalando), 51,96 eura Calli (Zalando), 51,96 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju