Ako je suditi po prizorima s društvenih mreža, ali i gradskih ulica, suknje od trapera bit će komad koji će obilježiti ovo proljeće.

Galerija Street style izdanje iz Zagreba Street style izdanje iz Zagreba u traper suknji Pull&Bear, 29,99 eura +6 Stradivarius, 25,99 eura

Midi i maksi modeli suknji od trapera počeli su se pojavljivati na modnim pistama u jesen 2022. godine i već tada bilo je jasno da će njihova popularnost rapidno rasti.

Kako piše magazin Vogue, na suknje od trapera možete gledati jednako kao i na par omiljenih traperica. Radi se o komadu koji može biti snažna i svestrana osnova za bilo koju odjevnu kombinaciju.

Dovoljni su obična bijela majica i tenisice za odličnu proljetnu kombinaciju, međutim traper-suknja može biti i dio složenijih modnih izdanja koja ne prolaze neprimijećeno.

Jedno takvo modno izdanje iz centra Zagreba privuklo je i našu pozornost. Za oko nam je zapela mlada dama koja je zagrebačkom špicom prošetala u kombinaciji u kojoj je glavna zvijezda bila maksi suknja od svijetlog trapera s nedovršenim rubom i prorezom na prednjoj strani.

Street style izdanje iz Zagreba u traper suknji Street style izdanje iz Zagreba u traper suknji (Foto: Josip Moler/Cropix)

Dugokosa brineta uz suknju je nosila popularnu bomber-jaknu. Radi se o kratko rezanom modelu iz Zare. Jakna mornarsko plave boje ima rebraste obrube s kontrastnom prugom, a koliko je popularna, najbolje govori činjenica da su trenutačno rasprodane sve veličine, osim XL.

Bomber jakna iz Zare, 49,95 eura Bomber jakna iz Zare, 49,95 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Uz traper-suknju odlično su se uklopile visoke "zgužvane" crne čizme s tankom visokom potpeticom.

Mlada dama na ramenu je nosila bijelu torbicu sa zlatnim metalnim lancem. Širok osmijeh na licu i buket cvijeća u ruci bili su točka na "i" tom baš dobrom street style izdanju.

Šetnja Zadrom u predobrim tenisicama kojima su traperice savršen par Street Style izdanje iz Zadra Starke su tenisice koje Hrvatsice obožavaju nositi Street Style izdanje iz Zadra - 1 +3 Charlize Theron u starkama

Za dame koje ovo proljeće vlastitu garderobu žele upotpuniti traper-suknjom u galeriji na početku teksta izdvojili smo dio trenutačne ponude u trgovinama.

Mango, 29,99 eura Mango, 29,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

H&M, 29,99 eura H&M, 29,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju