Lansiranjem najnovijeg uređaja LUNA fofo, FOREO mijenja i pravila industrije ljepote: pruža rutinu njege kože koja je jedinstvena baš poput tebe, svaki dan!

Galerija PR PR PR +2 PR Kada je u pitanju ljepota i osobna njega, svatko stvari radi na svoj način jer je svaka koža drukčija. Nema univerzalnih pravila i recepata koji bi vrijedili za sve.

Najveći svjetski beauty-tech brand, FOREO, mijenja beauty rutinu uz novi uređaj s naglaskom na personaliziranu njegu lica - LUNA fofo.

Ovo je prvi pametni uređaj koji kombinira dva uređaja u jednom – pametnu četkicu za čišćenje lica i uređaj za analizu kože. Omogućuje analizu stanja kože i preporuča tretman lica prilagođen upravo vašoj, jedinstvenoj koži, a da je pritom cool i jednostavan za korištenje.

Upoznajte, dakle, #beautyrebel LUNA fofo i promijenite pravila igre, svoje navike i vlastiti ritual ljepote! Ovaj ultra-higijenski uređaj za čišćenje lica opremljen je naprednim senzorima za analizu kože, bluetoothom se povezuje s aplikacijom FOREO For You (App Store za IOS / Google Play Store za Android) te analizira glavna područja vašeg lica (čelo, nos i obraze) i mjeri razinu hidratacije čime određuje stvarnu dob kože, tip kože i cjelokupno stanje tena kako bi se stvorio jedinstven i kompletan profil. Uređaj prati i reagira na unutarnje i vanjske čimbenike koji utječu na zdravlje kože, uključujući promjene u klimi, prehrani i unosu vode, a sve radi postizanja savršenog tena, gdje god se zatekneš. Sofisticirani algoritam svakoj korisnici formira vlastitu, prilagođenu rutinu čišćenja lica, kao i poboljšano razumijevanje kako se najbolje brinuti za baš taj tip kože.

PR PR

Uz sve navedeno, LUNA fofo ima i sljedeće karakteristike FOREO četkice za čišćenje lica:

● Najsuvremeniju T-Sonic tehnologiju, s 8.000 pulsacija u minuti;
● Pažljivo oblikovane dodirne točke za precizno čišćenje;
● Uređaj je lagan i praktičan, ergonomski dizajniran;
● Vrlo mekani silikon brzo se suši te je 35x higijenskiji od najlonskih četkica i otporan na bakterije;
● Ugrađen vremenski mjerač upozorava korisnicu kad treba prijeći na drugi dio lica;
● Baterija je zamjenjiva i koristi se do 400 puta što osigurava cijelu godinu personaliziranih rutina čišćenja kod kuće i u pokretu!

PR PR

Stoga, postani #beautyrebel i promijeni pravila igre! Odaberi za sebe jednu od 7 uzbudljivih boja uređaja LUNA fofo: Pearl Pink, Aquamarine, Fuchsia, Midnight, Mint, Purple i Sunflower Yellow.

FOREO LUNA fofo uređaj dostupan je u dm-drogerie markt poslovnicama i na foreo.com po cijeni od 749 kn.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju