Ako se borite s uraslim dlačicama ili manjkom vremena za depilaciju, odgovorite na par jednostavnih pitanja i saznajte kako Philips Lumea IPL može promijeniti vašu beauty rutinu.

Život bez dlačica i problema s njihovim urastanjem želja su svake žene. Vrijeme koje provodimo na uljepšavanje i postizanje glatke kože može se uvelike skratiti uz inovativnu IPL tehnologiju.

Philips Lumea Prestige uklanja 92 posto dlačica nakon samo tri tretmana, koja su uz to potpunosti bezbolna. IPL tehnologija funkcionira na način da svjetlosne impulse pretvara u toplinu i “uspavljuje” korijen dlačice te na tako sprječava njihov ponovni rast.

Tri do četiri tretmana s vremenskim razmakom od dva tjedna između svakog korištenja dovoljna su da se dugoročno riješite dlačica

Britvice koje su često najbrže rješenje za uklanjanje dlačica, oštećuju površinu kože te nisu dugoročno rješenje jer ne usporavaju rast dlačica. Alternativa za svilenkasto glatku kožu je Philips Lumea Prestige. Tri do četiri tretmana s vremenskim razmakom od dva tjedna između svakog korištenja dovoljna su da se dugoročno riješite dlačica. Ono što je u tom procesu važno je ispravno odabrati jačinu svjetlosti, a u tome pomaže SmartSkin senzor koji detektira nijansu kože i prema tome određuje jačinu svjetlosti.

Svojim se oblikom Lumea prilagođava obliku tijela korisnice. Zaobljeni nastavci olakšavaju provedbu tretmana bez obzira na oblik površine kože koja se tretira. Uređaj možete koristiti na cijelom tijelu te osjetljivijim područjima poput lica, bikini zone i pazuha.

Odigrajte kviz i otkrijte kako Philips Lumea može promijeniti beauty rutinu. 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju