Nekoć je bilo riskantno i skupo isprobavati nove nijanse. Zašto i kako se sada možete bez straha odvažiti na promjenu, saznajte u nastavku!

Budimo realni, koje god da je boje vaša kosa i koliko god vam bila draga, ideja o osvježenju uvijek je privlačna. Nažalost, bez obzira na tehnologiju i maštovitost, ne možete znati kako će vam (i hoće li vam) pristajati određena nijansa. Zatvorite oči i zamislite sebe kao plavušu, a zatim kao crnku. I, kako vam se čini?

Teško je znati, zar ne? Iza zatvorenih očiju možda ne izgleda tako laskavo, ali ako se odvažite na promjenu, možda ćete se iznenaditi. Jednostavno rješenje je reell'e šampon za toniranje kose čija boja traje do četiri pranja, jednostavno se koristi kod kuće i košta svega 22,90 kuna! Šamponi za toniranje kose dm marke réell`e dolaze u brojnim nijansama od granat crvene, i platinasto plave, do bakreno plave.

Kad uz pomoć šampona za toniranje otkrijete novu nijansu, možete se odlučiti zadržati je tijekom 24 pranja, što će vam omogućiti réell`e boje za intenzivno toniranje kose. Ako na kraju odlučite da se radi o materijalu za dugoročan odnos, a ne o pukoj ljetnoj avanturi, posegnite za réell`e trajnom bojom i ovjekovječite svoju novu vezu.

Ne zaboravite da se réell`e proizvodi, kao i ostale dm-ove marke, diče najboljim omjerom cijene i kvalitete, što za vas znači da ćete svaki od proizvoda koje smo spomenuli moći kupiti za manje od 30 kuna!

Više informacija pronađite na našem Facebooku ili web-stranici.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju