Nicole Kidman plijenila je pažnju na ovogodišnjoj dodjeli filmskih nagrada Oscar koja je održana krajem veljače u Los Angelesu, a to je činila i tjedan dana kasnije u Hamburgu na njemačkom showu Goldene Kamera

Estetski kirurzi zamijetili su značajnu razliku u popunjenosti lica Nicole Kidman na ovogodišnjoj dodjeli nagrade Oscar te na njemačkom showu "Goldene Kamera".

'Efekt oblijeg lica bez vidljivih bora u kliničkoj se praksi obično postiže takozvanim punjačima ili filerima. Najčešće se koriste hijaluronski, silikonski i kolegenski fileri ili se pod kožu uštrcava plazma obogaćena trombocitima. '

I dok neki tvrde da se promjena u širini lica može pripisati debljanju, prekratak rok od svega tjedan dana između dva događanja druge je nagnala da pomisle na pomoć injekcija poput hijaluronske kiseline.

Ovaj tip nekiruškog pomlađivanja velik je hit među holivudskim glumicama već dulje vrijeme, a i sama Nicole Kidman priznala je da se njime poslužila.

Probala sam mnogo stvari, ali osim sporta i zdrave hrane ništa ne čini veliku razliku u izgledu. Čak sam probala i Botox, ali mi se nije svidjelo kako moje lice izgleda nakon toga. Sada ga više ne koristim, pa ponovo mogu micati svojim čelom, priznala je glumica u intervjuu za "TV Movie magazine" u 2011.

Za veći volumen jagodica lica

Efekt oblijeg lica bez vidljivih bora u kliničkoj se praksi obično postiže takozvanim punjačima ili filerima. Najčešće se koriste hijaluronski, silikonski i kolegenski fileri ili se pod kožu uštrcava plazma obogaćena trombocitima.

Ovaj tip estetskih korekcija koriste se za privremeno smanjivanje ili uklanjanje bora, povećavanje volumena lica u području jagodica ili usana. Istovremeno, riječ je o postupku koji ne smanjuje pokretljivost mišića na području lica kao što je to slučaj kod Botoxa.

Što je razlog velike promjene na licu Nicole Kidman?

glasova:

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kako se kroz godine mijenjala Nicole Kidman.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju