Australska glumica Rebel Wilson postavila si je važan cilj na početku 2020. godine - maksimalno će se posvetiti svom zdravlju.

Imala sam godinu zabave, prošla je bila godina ljubavi, a ovo je morala biti godina zdravlja jer sam proslavila 40. rođendan u ožujku. Nikada se nisam fokusirala na svoje zdravlje, što je vjerojatno bilo očito. Putovala sam diljem svijeta i jela tonu šećera. To je bio moj porok. Volim deserte. Prolazila sam kroz emocionalno prejedanje i nosila se sa stresom međunarodne slave. Ona dolazi s puno stresa, a ja sam se s njim nosila tako što sam se prejedala krafnama, priznala je Rebel u intervjuu koji je dala za Drew Barrymore Show.

Njezina željena težina je 75 kilograma, a kako bi je postigla odlučila se na veliku i nužnu promjenu u svom životu koja se prije svega bazira na svakodnevnoj tjelovježbi.

Rebel je dijetu započela s najjednostavnijom mogućom tjelovježbom hodanjem, a tek kada je poboljšala svoju formu započela je s intenzivnijim vježbama.

Do sada je izgubila 18 kilograma, a osim tjelovježbe, za ovaj uspjeh najvažnija je i ključna promjena u njezinoj prehrani. Naime, na njezinom jelovniku prije su se uglavnom nalazili prazni ugljikohidrati.

Sendvič od piletine u kruhu od cjelovitih žitarica Ove tri vrste namirnica morate jesti svaki dan ako želite smršavjeti

Salata s piletinom Dijeta "21 dan": Učinkoviti sistem za mršavljenje koji funkcionira i bez vježbanja

Unosila sam barem 3000 kalorija dnevno, ali to su većinom bile kalorije od ugljikohidrata i zato sam stalno bila gladna. Bilo je to ukusno, ali s obzirom na moj tip tijela, trebala sam jesti puno više proteina. Zato sam sada na prehrani s visokim udjelom proteina što je za mene velik izazov jer nisam navikla jesti puno mesa. Sada jedem ribu, losos, pileća prsa, ispričala je Rebel.

Otkrila je i kako nije pobornica stroge dijete nego pokušava pronaći balans između mršavljena i udovoljavanja svojim željama.

Nije svaki tjedan zdrav tjedan. Ponekad jednostavno malo zastraniš i ništa ne možeš napraviti po tom pitanju. Zato je moj cilj balans, neki generalni zdravi balans. Uvijek sebi kažem da ništa nije zabranjeno. Mogu otići i na burger, ali pojest ću polovicu onoga što bih prije pojela, zaključila je Rebel.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju