Poznati second-hand brend Najs buvljak u nedjelju 11. prosinca 2022. lansira još jedan prilično originalan buvljak.

Galerija Božićni buvljak u Zagrebu - 13 Božićni buvljak u Zagrebu - 14 Božićni buvljak u Zagrebu - 15 +11 Asortiman brzog buvljaka

Riječ je o buvljaku pod nazivom Brzi buvljak, na kojem vas čeka kolekcija second-hand odjeće za partyje, za last minute kupovinu outfita za doček Nove godine. "Brzi" jer ne traje cijeli dan, već od 10:00 do 14:00 u Lemon Marketu.

Inspiracija za originalni novogodišnji outfit

U nedjelju 11. prosinca 2022. u Lemon Marketu pronaći ćete 15-ak izlagača pomno selektirane muške i ženske second-hand odjeće s temom šljokice, koža, clubbing, shiny, funky, svečano.

Ovom kolekcijom želimo dati inspiraciju za novogodišnji look i izazvati kreativnost. Fokus je na pomaknutim komadima oko kojih se može graditi party outfit. Sama kolekcija dovoljno je široka da se u njoj pronađe originalni komad, neovisno o tome slavite li Novu na privatnom partyju doma, u klubu ili na svečanoj večeri, navodi organizatorica Martina Marić.

U kolekciji se nalaze vintage komadi, street wear, high street i accessible premium fashion brendovi.

Božićni buvljak u Zagrebu - 2 Novogodišnja kombinacija (Foto: Najs buvljak)

Artikli su obično od 70 do 90 posto povoljniji od originalne cijene artikla, dobro očuvani, a neki nikad nisu nošeni. Cijene artikala na buvljaku postavlja svaki izlagač za sebe.

Gostovanje body positivity brenda

Da stvar bude bolja, na Brzom buvljaku pronaći ćete i ekskluzivnu street wear kolekciju brenda Brze guze. Ako vam je naziv brenda simpatičan, čekajte da vidite njihov profil na Instagramu. To je body positivity priča kakvu sigurno još niste vidjeli.

S brzeguze smo htjeli i prije surađivati, a sada su se savršeno uklopili u koncept brzog buvljaka. Na Brzom buvljaku prezentirat će svoju novu kolekciju majica dugih rukava, koje su odličan komad za zimsku klupsku sezonu,, navodi Martina Marić.

Za dizajn majica zaslužna je umjetnica Ena Jurov, a na buvljaku u nedjelju prvi put ćete imati priliku vidjeti Enin dizajn i na torbama.

Božićni buvljak u Zagrebu - 14 Novogodišnja kombinacija (Foto: Najs buvljak)

Osim toga, za ovu priliku pripremili su i ediciju majica dugih rukava u baby blue i boji pijeska, a njihove popularne majice kratkih rukava, koje su bile "it" komad ljetne festivalske sezone, imat će promotivne cijene. Na Instagramu @brzeguze objavljeno je i darivanje na kojem možete osvojiti majice. Brzo provjerite je li još uvijek aktivno!

Sudionici buvljaka prodaju svoju odjeću

Na Najs buvljake možete se prijaviti tijekom cijele godine preko obrasca za prijavu dostupnog na društvenim mrežama Najsa. U prijavi je potrebno poslati fotografije ili snimke odjeće koju biste prodavali jer se na osnovi njih kreiraju selekcije.

Božićni buvljak u Zagrebu - 4 Asortiman brzog buvljaka (Foto: Najs buvljak)

Prijaviti se možete u bilo koje vrijeme, a organizatori će vas pozvati ovisno o tome uklapate li se u neku od tema buvljaka. Poseban poziv upućuje se izlagačima s muškom odjećom jer Najs buvljaci uvijek ugoste određeni broj štandova koji prodaju selektiranu mušku second-hand odjeću.

Više informacija o Najs buvljaku potražite na Facebook eventu. 

Terasa popularnog zagrebačkog kafića

Brzi buvljak održava se na terasi kafića Lemon Market, gdje se održao i prilično posjećeni prošli Najs buvljak. Dok vas Najs priprema da zasjate na novogodišnjem partyju, Lemon Market pripremio je Jägermeister Best Nights POP UP s programom i ponudom gotovo svaki dan do Nove godine. Cijeli program pogledajte ovdje, a event za Brzi buvljak popratite ovdje.

Detalje o događanju možete potražiti i na njihovu profilu na Instagramu.

Božićni buvljak u Zagrebu - 5 Asortiman brzog buvljaka (Foto: Najs buvljak)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju