Prosidba kakvu još nitko dosad nije smislio – o tome je razmišljao Britanac Ray Smith kada je odlučio da želi da mu njegova djevojka Claire Bramley postane supruga. Nakon dugog razmišljanja smislio je zaista originalnu ideju koja je oduševila svijet – zaprosio je svoju djevojku čak 148 puta, a da ona to nije ni znala

Prosidba kakvu je smislio mladi Britanac Ray Smith iz engleskog grada Grimsbyja njegova djevojka Claire Bramley pamtit će do kraja života, ali ostat će zapamćena i u cijelom svijetu.

Naime, Ray je došao na zaista originalnu i briljantnu ideju te je svoju djevojku zaprosio čak 148 puta, a da ona toga nije ni bila svjesna. Svaki dan kroz pet mjeseci snimao je selfie sa skrivenom porukom 'Hoćeš li se udati za mene' napisanoj na komadiću papira. 'Projekt' je započeo prošlo ljeto i trajao je sve do Božića kada ju je zaprosio za stvarno.

Prosidba kakvu je smislio Britanac Ray Smith njegova djevojka Claire Bramley pamtit će do kraja života, ali ostat će zapamćena i u cijelom svijetu

'Duže vrijeme planirao sam je zaprositi i znao sam da želim da to bude nešto romantično, pa sam je isprva želio zaprositi dok se vozimo u balonu. Onda smo u lipnju saznali divnu vijest da Claire čeka bebu zbog čega sam odustao od toga plana. Moramo sam smisliti novu ideju. Tražio sam online neobične prosidbe i vidio sam ideje poput flash moba i slične stvari. Odlučio sam smisliti vlastitu ideju i svaki dan kroz pet mjeseci snimiti jednu fotografiju', priča Ray.

Kako Claire ne bi ništa posumnjala, Ray joj je rekao da fotografijama želi zabilježiti njenu trudnoću. U svakoj situaciji snimio je par fotografija i, kada bi Claire željela vidjeti fotografiju, pokazao bi joj onu na kojoj se papirić ne vidi.

Ray je složio i video u kojem je prikazano svih 148 selfija iz kojeg je jasno kolika je zapanjujuća predanost bila potrebna da bi ova genijalna ideja uspjela.

I, je li Claire rekla da? Naravno da je.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju