Preuređena prodavaonica dm-a u Sisku otvara svoja vrata

 U četvrtak, 17. svibnja na adresi Hrvatskog narodnog preporoda 2 u Sisku, dm s kupcima slavi otvorenje još ljepše i modernije prodavaonice.

Povodom otvorenja preuređene prodavaonice, dm je za svoje kupce pripremio brojne pogodnosti, popuste i poklone. Svi koji s dm-om odluče proslaviti otvorenje, u četvrtak 17. svibnja moći će ostvariti 15 % popusta na ukupnu kupovinu iznad 150 kuna.

Za svakog kupca, bez obzira na potrošeni iznos, dm je pripremio poklon iznenađenja, a oni koji potroše više od 150 kuna na poklon će dobiti i kišobran. Naravno, otvorenje dm-a uvijek ide uz kolo sreće u kojem svi dobivaju. Tako će kupci koji na dan otvorenja ostvare kupovinu u iznosu od 100 i više kuna, imati priliku zavrtjeti kolo koje donosi sreću i poklon svakome tko ga zavrti.

Kako bi prva kupovina bila još ugodnija (i povoljnija), svim kupcima koji preuređenu prodavaonicu u Sisku posjete od 17. do 19. svibnja, dm pri kupnji odabranih proizvoda - drugi proizvod poklanja!

Tako će u akciji “1+1 gratis” svi koji kupe jedan proizvod brandova Nivea i Colgate, ili pak Ornel omekšivač za rublje (1 l ili 900 ml), Faks Helizim deterdžent za rublje (1,3 kg), Likvi deterdžent za posuđe (450 ml, 500 ml) te vlažne maramice Lola baby (72 kom.), drugi proizvod dobiti besplatno.

Detaljnije informacije o pogodnostima i proizvodima uključenim u akciju "1+1 gratis" potražite u letku otvorenja na www.dm.hr/otvorenjesisak.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju