Provodite li puno vremena na društvenim mrežama ,zasigurno ste vidjeli brojne memeove iz filma “Opasne djevojke”. Iako je snimljena tek 2004. godine, ta crnohumorna tinejdžerska komedija ima gotovo kultni status na američkom tržištu, ali i u ostatku svijeta.

Za to je svakako zaslužna komičarka Tina Fey, koja je napisala scenarij po književnom predlošku Rosalind Wiseman, ali i vrlo zanimljiva glumačka ekipa. Tina Fey zaigrala je i jednu od sporednih uloga u filmu.

U centru pažnje je 15-godišnja Cady Heron (Lindsay Lohan), koja je odrasla u afričkoj divljini, a koja se doseljava u urbanu sredinu te započinje novi život. U novoj školi sprijateljuje se s najpopularnijim curama – Reginom (Rachel McAdams), Karen (Amanda Seyfried) i Gretchen (Lacey Chabert), ali i autsajderima Janis (Lizzy Caplan) i Damianom (Daniel Franzese).

Slika nije dostupna 20 godina kasnije: Kako danas izgledaju "Djevojke iz Coyote bara"?

Kada joj srce snažnije zakuca zbog Reginina bivšeg dečka Aarona (Jonathan Bennett), započinje niz (ne)predvidljivih događaja po kojima je ovaj film postao popularan među mladima.

Većina glumaca u ovoj zanimljivoj ekipi nastavila je snimati iznimno popularne filmove i televizijske serije i u posljednjih petneastak godina. Najviše uspjeha u karijeri imale su Rachel McAdams i Amanda Seyfried, kao i komičarski duo Tina Fey te Amy Poehler.

Nekad i sad: Glumci filma 10 razloga zašto te mrzim - 7 10 razloga zašto te mrzim: Kako danas izgledaju glumci popularne komedije?

Kako danas izgledaju glavni likovi iz filma “Opasne djevojke” provjerite u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju