Vichy je osmislio jedinstvenu kombinaciju sastojaka u jednom proizvodu – mineraliziranu vulkansku vodu s hijaluronskom kiselinom prirodnog podrijetla. Zahvaljujući njima Minéral 89 jača funkciju kožne barijere protiv vanjskih i unutrašnjih štetnih utjecaja i upotrebljava se kao prvi korak svakodnevnog rituala njege. Osim toga, koža je svakog dana sve hidratiziranija i blistavija!

Galerija PR PR PR +1 PR

Za žongliranje između različitih uloga, zadataka, rokova, ostvarenih ciljeva i onih koje ćemo tek ostvariti potreban nam je pravi saveznik koji će osnažiti i zaštititi našu kožu od posljedica nespavanja, stresa, neredovite prehrane i drugih čimbenika.

Razmišljate o kome se radi? U pitanju je jedinstveni gel čiji je glavni sastojak vulkanska voda iz srca Francuske! Ako ste već postali nestrpljivi i jedva čekate da vam kažemo o čemu govorimo, u pitanju je... Booster Vichy Minéral 89!

Zašto je tako poseban i koja je njegova moć?

Snaga boostera Minéral 89 u njegovoj je formuli i sastojcima koji vam pomažu da se zaštitite kako od unutrašnjih loših utjecaja poput svakodnevnog stresa, tako i od vanjskog zagađenja koje šteti našoj koži.

Znanstveni koncept koji proučava način na koji vanjski i unutrašnji čimbenici i procesi utječu na kožu i zdravlje cijelog organizma, skupnog naziva ekspozom, razvija se posljednjih 15 godina. Izloženost UV zračenju, zagađenju, umoru, stresu, dijetama i pušenju odražava se na cjelokupno zdravlje. Koža svakodnevno trpi velika biološka oštećenja, najčešće oksidaciju i upale. Nakupljanjem tijekom godina oni počinju utjecati i na izgled i mladolikost kože. Prvo se uočavaju isušenost i suhoća, neujednačen ten bez zdravog sjaja, a kasnije dolazi do gubitka elastičnosti i čvrstoće kože, javljaju se pigmentacijske mrlje i bore. 

Vichy je prvi dermokozmetički brend koji proučava ovaj pristup i na njemu temelji formule svojih proizvoda za zaštitu kože od navedenih negativnih utjecaja.

Na tom se načelu temelje uspješnost i učinkovitost boostera Minéral 89. Naime, na koži se stvara nevidljivi zaštitni sloj koji predstavlja prvu liniju obrane kože od vanjskih utjecaja i jača njezinu zaštitnu funkciju.

Preparat sadrži 11 sastojaka, od kojih su najbitniji hijaluronska kiselina i 89 posto vulkanske vode s 15 minerala, koji su upravo ono što ga čini nezamjenjivim u dnevnoj njezi kože.

Dovoljno je reći da se u njegovu sastavu nalaze ključni minerali poput kalcija, kalija, željeza i magnezija, čija prisutnost potiče regeneraciju stanica kože, stimulira njihovu hidrataciju i djeluje protiv oksidacije. 

PR PR Foto: PR

Jednim proizvodom pobijedit ćete neke od glavnih izazova s kojima se vaša koža lica svakodnevno suočava. A osim toga, kao i svaki pravi saveznik, booster Minéral 89 pojačava učinak proizvoda koje upotrebljavate nakon njega – praktično i učinkovito!

S boosterom Vichy Minéral 89 možete kombinirati SLOW ÂGE FLUID koji obogaćuje kožu kisikom, kremu AQUALIA THERMAL koja će dodatno doprinijeti hidrataciji ili možda novu kremu LIFTACTIV Collagen Specialist koja potiče proizvodnju kolagena u koži.

Uslijed brojnih obaveza, želje da do kasno ostanemo vani, a sljedećeg jutra budemo na poslovnom sastanku, najčešće si uskratimo dovoljnu količinu sna. Zbog toga koži treba mnogo više vremena da se regenerira te izgleda umorno i sivo, a kod nekih se osoba pojavljuju i sitne linije na licu. Booster Minéral 89 ima odgovor i na takve situacije – zahvaljujući vulkanskoj vodi, koja se crpi iz francuskih vulkana s 4000 metara dubine i sadrži 15 minerala, kožu čini otpornijom na umor, 20 posto glađom i 21 posto punijom!*

Booster Minéral 89 sa svojim višestrukim učincima i rijetkom kombinacijom sastojaka tvoj je pravi saveznik na putu uspjeha, avanture i zabave! Njegovom redovitom upotrebom svoju kožu učinit ćeš jačom, hidratiziranom, mladom i blistavijom!

Booster Vichy Minéral 89 dostupan je u odabranim ljekarnama, a za sve dodatne informacije o proizvodu posjetite vichy.hr.

 

*Vichy, kliničko ispitivanje na 52 žene, 2 nanošenja dnevno tijekom 4 tjedna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju