Kava vaše „dugme za pauzu“, vrijeme koje uzimate samo za sebe, doza energije bez koje ne možete zamisliti dan ili trenutak koji uvijek dijelite s drugima? Možda je sve od ovoga po malo, u ovisnosti od doba dana i trenutnog raspoloženja. Na kraju krajeva, svako od nas je priča za sebe, a to važi i za način na koji uživamo u omiljenom kofeinskom napitku.

U nastavku pročitajte koje su četiri najčešće vrste ljubitelja kave, pa provjerite uklapaju li se u jedan od profila. Isprobali smo svih 12 ukusa koje sada možete napraviti kod kuće uz pomoć Philips LatteGo aparata za espreso i izdvojili favorite koji bi po našem mišljenju bili najviše navedenim savjetima.

PR PR Foto: PR

Društvenjak

„Hoćemo na kavu?“ pitanje je koje volite često postavljati drugima. Za vas je kava više od toplog napitka. Ona je povod da se ljudi okupe i podjele dobro raspoloženje, a i problemi se lakše rješavaju uz kavu.
Philips LatteGo aparat lako će pripremiti različite vrste kave i prilagođava kavu svakom nepcu. Razlog za druženje je još bolji kada je priprema kave jednostavna – kada jednom poželite dobrodošlicu uz espresso ili caffe latte iz ovog aparata za kavu, postat ćete omiljeni baristu u društvu, a vaš dom je najpoželjnije mjesto okupljanja.


Najbolja kava za vas je ona koju napravite sami. Kuhinja je vaš laboratorij i vjerojatno ste već isprobali različita vrsta zrna kave, mlince, aparate za espresso i mutilice za mlijeko. Ispijanje toplih napitaka koji ste sami napravili pruža vam neizmjerno zadovoljstvo.
Philips LatteGo mogao bi postati vaš novi saveznik u potrazi za savršenom šalicom kave, jer omogućuje upravo ono što želite - eksperimentiranje dok ne pronađete svoju šalicu kave. Počnite istraživanje s cappuccinom: odaberite intenzitet kave promjenom postavki na 100 % keramičkom mlincu i napravite savršenu svilenkastu pjenu od bilo koje vrste mlijeka u inovativnom LatteGo sustavu koji se lako pere.

PR PR Foto: PR

Ambiciozan multitasker

Nemate vremena za duge razgovore uz kavu ili složene rituale. Ujutro pijete kavu kako biste dobili potrebnu dozu energije, a barem jedna popodnevna je obavezna kako biste se vratili na pravi put i lakše završili dugu listu dnevnih obaveza.
Za vas je idealan jutarnji espresso koji ćete dobiti jednim dodirom na zaslon na aparatu Philips LatteGo. Ako vam je potrebna jača doza kofeina, kliknite opciju "Extra Shot" za dodatnu snagu. U trenucima odmora nakon radnog dana i prije večernje rekreacije popijte ristretto ili espresso martini. Shvatit ćete zašto se kava iz dobrog espresso aparata ne može usporediti ni s jednom drugom.

PR PR Foto: PR

Samo neka bude otmjeno

Ljepotu šalice i kave cijenite jednako kao i okus. Gotovo uvijek birajte kavu s bogatom mliječnom pjenom i raznim ukrasima. Kada budete potpuno zadovoljni onim što vidite, potražite najbolji kut za Instagram fotografiju prije nego što popijete prvi gutljaj. Tek tada možete početi uživati.
Sigurni smo da će "kruna" baršunaste pjene na latte macchiatu iz Philips LatteGo aparata očarati i najzahtjevnije ljubitelje fotogeničnih kava. A tu je i okus mlijeka u kombinaciji sa svježe mljevenom kavom koji budi sva osjetila, krijepi i donosi dobro raspoloženje za početak svakog novog dana.
Sasvim je moguće da se niste našli u nekoj od kategorija i da ste u nekom svom sasvim posebnom filmu s kavom u glavnoj ulozi. Ljepota je u raznolikosti, a Philips LatteGo je tu da ih podrži i proslavi svaki trenutak uživanja u kavi, sada u udobnosti vašeg doma.

PR PR Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju