Na premijeri romantičnog mjuzikla ‘La La Land’ kojim je otvoren 73. Međunarodni filmski festival u Veneciji okupile su se mnoge poznate osobe iz svijeta filma i glazbe

Među mnogim poznatim osobama koje su došle na premijeru filma ‘La La Land’ redatelja Damiena Chazellea, bila je i Lola Ponce.

Lola Ponce nosila je haljinu napravljenu od prozirnog materijala.

Slavna 39-ogodišnja argentinska pjevačica i glumica plijenila je poglede na otvaranju 73. Mostre u vrlo izazovnoj kombinaciji koja je otkrila pomalo neobično, ali zapravo vrlo primjereno donje rublje s obzirom na dizajn haljine.

Naime, Lola je odjenula crnu haljinu napravljenu od potpuno prozirnog materijala ispod koje su se jasno nazirale gaće koje mnogi u šali nazivaju bapskim gaćama. Obožavateljice filma ‘Dnevnik Bridget Jones’ sigurno se dobro sjećaju ovog modela visokog struka koji je nosila glavna junakinja.

Lola je nošenjem ovakvog donjeg rublja napravila dobar potez jer bi odabirom otvorenijih modela poput tanga cjelokupni dojam bio krajnje neprimjeren za prigodu poput svečane premijere na cijenjenom filmskom festivalu.

Provjerite zašto su obične gaćice bolje od tangi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju