Beauty rutina nezaobilazan je dio svakodnevnice brojnih dama, a zaljubljenice u njegu kože s oduševljenjem dočekuju novitete na tržištu. Naravno, ponuda je široka i ponekad su recenzije pomoć koju mnogi koriste prilikom donošenje odluke kupiti ili ne kupiti neki proizvod.

Dobra stvar je da brojne dame rado dijele svoja iskustva, savjete i preporuke, a oni nisu izostali ni kod prozvoda iza kojeg stoji brend RCMA. Konkrentno, radi se o njihovom "No-Color Powderu", odnosno transparentnom puderu koji je na stranici Beauty Bay ocijenjen ukupno 1364 puta s prosječnom ocjenom 4,6.

Radi se o laganom, fino mljevenom puderu za sve tipove kože. Ovaj, kako kažu njegovi tvorci, jedinstveni i nevidljivi puder u prahu za setiranje se zahvaljujući bestežinskoj teksturi bez imalo napora upija u kožu, a da ne ostavlja pepeljaste tragove ili mijenja boju podloge.

Njegovi tvorci kažu i da se radi o nezaobilaznom elementu zahvaljujući kojem šminka na licu ostaje cijeli dan. Kao i drugi puderi za setiranje, služi za matiranje prethodno nanesene podloge.

Slika nije dostupna Za svačiji budžet: 10 ružičastih rumenila koja u nekoliko poteza rade mala čuda

A što kažu dame koje su ga probale?

Ovo je samo mali dio recenzija u sklopu kojih su ovom proizvodu puno puta dodijeljenje čiste petice:

"Najbolji puder za setiranje koji sam ikad koristila."

"Zaglađuje kožu i stvarno je dobar omjer cijene i kvalitete."

"Ovaj proizvod je nevjerojatan."

"Nijedan drugi više neću koristiti."

"Apsolutni dragulj u mom kompletu. Ne znam gdje je bio cijelog mog života."

"Najbolji puder s kojim lice izgleda tako lijepo i ne masti se tijekom dana. Ne izaziva prištiće ili akne, čak odgovara mojoj osjetljivoj koži."

Ovo je samo mali dio pozitivnih komentara oduševljenih korisnica na proizvod koji se prodaje po cijeni od 17,25 eura (130,24 kn).

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju