Bez prozračnih pamučnih haljina ne možemo zamisliti osunčane dane i visoke temperature. Osim što se u njima osjećamo opušteno i ugodno, uz njih bez puno razmišljanja možemo izgledati sređeno i ženstveno.

Galerija Haljina od organskog pamuka, C&A, 301,30 kn Haljina od organskog pamuka, C&A, 225,96 kn Haljina od organskog pamuka, C&A, 301,30 kn +6 Haljina od organskog pamuka, C&A, 301,30 kn

Pamuk je bez konkurencije najpopularniji prirodni materijal pa je pri kupovini haljina poželjno baciti pogled na etiketu, ako u sastavu piše pamuk onda ste sigurni da ćete se u njoj osjećati ugodno. Izdvojili smo sedam haljina iz modne kuće C&A koje se ističu tim prirodnim organskim materijalom, ali i prekrasnim midi i maksi krojevima koji odgovaraju svim tipovima građe ženskog tijela.

Možete birati između haljina A-kroja koje laskaju ženskoj figuri, ali i predimenzioniranih modela koji skrivaju žensku siluetu. Lepršavi donji dijelovi pružaju udobnost prilikom nošenja, a zahvaljujući dužini, mogu se kombinirati po želji i prilagođavati vremenskim prilikama.

Haljine su onaj komad koji nas uvijek spasi kada ne znamo što odjenuti pa još koja šarena haljina s cvjetnim uzorkom uvijek dobro dođe u ormaru. Žute, narančaste i plave haljine imperativ su svake sezone proljeće/ljeto pa im nismo mogli odoljeti ni ovoga puta, a u kombinaciji s bijelom savršeno ističu preplanuli ten pa će biti idealne za nošenje sve do jesni.

Pronašli smo i prekrasne modele crnih haljina. Crna je obožavana klasika koja prolazi i ljeti posebno jer uz nju izgledamo vitkije. Zahvaljujući pamuku ne morate brinuti o vrućinama, a i uvijek ju možete odabrati za večernje stajlinge.

Crna je obožavana klasika koja prolazi i ljeti Crna je obožavana klasika koja prolazi i ljeti Foto: C&A

Odabrali smo modele tih proljetnih i ljetnih ljepotica s kratkim rukavima i naramenicama koje u nosive u svakodnevnim prigodama. Lako se kombiniraju i prilagođavaju raznim događajima, upotpuniti ih možete sa špagericama i traper jaknom za večernje druženje s prijateljicama ili predimenzioniranim sakoom i oxfordicama za ured.

Uz ove haljine zaista vam ne treba puno dodataka jer su same po sebi efektne i uz njih nećete proći nezamijećeno. Koji komad nakita ili marama, najdraže proljetne cipele, praktična torba i spremni ste za izlazak na proljetno sunce i razigranu prirodu. Kombinacija je to u kojoj možete odlično izgledati od jutra do mraka i osjećati se opušteno obavljajući dnevne zadatke.

Sedam haljina iz nove C&A kolekcije koje su nas osvojile krojevima, uzorcima, materijalom, ali i cijenama, pogledajte u galeriji.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom C&A po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju