Po prvi puta u Hrvatskoj najveći maloprodajni lanac obuće, Planet Obuća, organizirao je jučer prvu Instagram story reviju u Hrvatskoj. Live prijenos revije na instagram storyiju može se smatrati pravim modnim presedanom i novim poglavljem u pristupu korištenja te megapopularne platforme.

 

U ležernom i mladenačkom duhu, pistom su prošetale Instagram influencerice (@nella_choo i @mako.hr ), te naše poznate manekenke, noseći na nogama atraktivne modele iz nove jesensko/zimske kolekcije Planet Obuće.

Planet obuća revija Planet obuća revija Foto: Planet Obuća

Posebne “zvjezdane” gošće na reviji bile su Indira Levak, kao unikatan domaći primjer celebrityja sa svojom linijom cipela pod imenom “Star collection by Indira”, koju razvija zajedno s Planet Obućom. Uz svoj besprijekoran stajling, Indira je na nogama nosila prekrasne crvene čizmice iz iste kolekcije.

Lucija Lugomer, naša najpoznatija plus size model manekenka, kompletirala je “Nina fashion” burgundy gležnjače sa casual jeans stilom. Reviji je prisustvovala i Lidija Šeatović (@mylittlezagreb), poznata instagram blogerica koja osvaja svojim specifičnim i neodoljivim stilom.

Planet obuća revija Planet obuća revija Foto: Planet Obuća

Revija je bila popraćena mnoštvom online gledatelja koji su u svom privatnom komforu mogli sa svojih elektronskih uređaja uživati u ovoj modnoj poslastici i pratiti pravu reviju te dobiti najbolji ekskluzivan “live” uvid u novu jesensko/zimsku kolekciju Planet obuće. Posebno je bilo zanimljivo i inovativno vidjeti kako sve sudionice revije, istovremeno uživo prenose događanja s piste na svoje instagram profile.

Planet obuća revija Planet obuća revija Foto: Planet Obuća

Obzirom na uspješnost eventa, te velikim zanimanjem i popraćenošću, jasno je da je Planet Obuća pokrenula jedan sasvim novi trend u razvoju novih kanala pristupa do svojih kupaca. Budućnost je započela, zakoračite u nju sa najtraženijim izborom trendovskih modela, koji vas očekuju u trgovinama i webshopu Planet obuće.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju