Hrvatski nogometni reprezentativac Duje Ćaleta-Car i njegova supruga Adriana jučer su u Dubrovniku sklopili crkveni brak. Njihovo građansko vjenčanje održalo se 25. svibnja 2021. godine, a za mjesto sklapanja građanskog braka također su odabrali predivni Dubrovnik.

Galerija Duje i Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car u štiklama brenda Mach & Mach Adriana i Duje Ćaleta-Car +4 Duje i Adriana Ćaleta-Car

Kako i ne bi kad je naš biser Jadrana jedna od najljepših i najromantičnijih lokacija za vjenčanje, a lijepa pravnica Adriana ujedno je iz Dubrovnika pa bolje lokacije jednostavno nije bilo.

Za izradu njezinih vjenčanica u obje prigode bila je zadužena slavna hrvatska dizajnerica Matija Vuica čije su vjenčanice jako popularne i tražene među domaćim mladenkama.

Prva vjenčanica za sklapanje građanskog braka bila je vrlo romantična i lepršava.

Tamo gdje Dubrovnik ljubi more, a njegove zidine čine najljepšu prirodnu kulisu, predivna Adriana vjenčala se u krugu najbližih. Vjenčanica od svile ukrašena je kristalima i kristalnim resicama u kosom padu s jednog ramena, napisala je Matija Vuica na svom službenom profilu na Instagramu.

Adriana je vjenčanicu nadopunila prekrasnim štiklama Jimmyja Chooa iz njegove Pearl kolekcije. Odabrala je model pod nazivom Sacora presvučen bijelim satenom i ukrašen biserima.

Jimmy Choo Sacora Jimmy Choo Sacora (Foto: Jimmy Choo)

Romantičnom završnom dojmu dodatno je doprinosio obruč za kosu koji je isprepleten maslinovim grančicama.

Za crkveno vjenčanje Adriana je odabrala znatno glamurozniji model haljine. Vjenčanica asimetričnog kroja imala je otvorena leđa i gola ramena. Gornji dio napravljen je od kristalića ušivenih u prozirni materijal, a donji voluminozni dio s prednje je strane kraći i sa stražnje duži.

Duje i Adriana Ćaleta-Car Duje i Adriana Ćaleta-Car (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

Uz ovu haljinu mladenka je odabrala popularne satenske štikle brenda Mach & Mach u svijetloplavoj nijansi.

Više mi se sviđa...

glasova:

Adriana Ćaleta-Car u štiklama brenda Mach & Mach Adriana Ćaleta-Car u štiklama brenda Mach & Mach (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju