U zelenoj oazi Zaprešića, svečano je otvoren prvi hrvatski wedding resort i ujedno jedna od najljepših lokacija za vjenčanja u Lijepoj našoj


Wedding resort Corberon
, prvi takav u Hrvatskoj, zasjao je na parceli od 13 tisuća četvornih metara, samo 20-ak minuta daleko od zagrebačke gradske vreve. U blizini dvorca Januševec, po čijem je vlasniku resort Corberon dobio i ime, smjestio se raskošni šator s kapacitetom od 450 osoba.

Sakriven iza dominantne hrastove šume s potočićem u neposrednoj blizini, šator je idealan za mladence koji su oduvijek neskromno maštali o ovom važnom danu u životu.

Interijer koji može posramiti i neke od najljepših europskih hala za vjenčanja, glamurozno je uređen s kristalnim lusterima, raskošnim sagovima i plesnim podijem. Stolove s impresivnim cvjetnim dekoracijama decentno razdvajaju stabla, simetrično postavljena unutar šatora.

U šumi, koja je atrakcija za sve zaljubljenike u prirodu, ali i ostale znatiželjnike, postavljeni su svadbeni tematski sadržaji koji će oduševiti mladence i učiniti njihove fotografije za pamćenje.

Ovaj resort, pod organizacijskom palicom tima Majetić, najuspješnije hrvatske catering tvrtke, u sklopu nudi i kućicu za mladence koja će zasigurno elegantno zaokružiti njihov dan iz snova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju