Osim što su talentirani, bogati i jednostavno neodoljivi holivudski frajeri doista znaju kako se stari sa stilom. Za razliku od njihovih kolegica koje na sve načine pokušavaju zaustaviti vrijeme i prikriti znakove starenja oni s godinama postaju sve 'bolji'. Donosimo top 10 najseksepilnijih holivudskih muškaraca iznad 40 godina


1. Johnny Depp (48)
Ovaj talentirani opasni dečko već godinama zauzima visoku poziciju kada je riječ o fizičkom izgledu, ali i popularnosti. Danas, kada je već pri kraju četvrtog desetljeća života njegov snažan seksepil još uvijek nije izblijedio pa vjerujemo kako niti u pedesetoj neće biti ništa manje zanimljiv. Tko bi rekao da gusari mogu biti tako seksi.

2. Hugh Jackman (43)
Još od 2000. godine kada je njegov mišičavi torzo u filmu X-Men očarao žene diljem svijeta atraktivni Hugh još uvijek ima ono nešto što ga svrstava u sam vrh najseksepilnijih muškaraca svijeta. No ovaj glumac ne očarava samo svojim izgledom već i karakterom jer postoji li išta primamljivije od kombinacije brižnog oca, dobrog muža i pravog super heroja.

3. Robert Downey Jr. (46)
Iako je prolazio kroz vrlo turbulentnu fazu života te se na neko vrijeme ostavio glume, Robert Downey Jr. vratio se na velika vrata seksepilniji nego ikad te postao jedan od trenutno najtraženijih holivudskih glumaca. Ovaj muškarac s tisuću lica je doista poput vina, što je stariji to je bolji.

4. George Clooney (50)
Što reći o jednom od najpoželjnijih neženja? Mnoge ljepotice su ga pokušale osvojiti no on je i dalje ostao frajer za kojem uzdišu žene diljem svijeta. Njegovo lice ne skriva bore, a prosijeda kosa postala je njegov prepoznatljivi znak. Iako je već navršio 50 godina George Clooney još uvijek klasičan primjer zrelog i muževnog i jednostavno neodoljivog zavodnika.

5. Matthew McConaughey (41)
Šarmantni Amerikanac teksaškog naglaska može se pohvaliti talentom no ono po će mu se možda najviše razlikuje od ostalih ljepotana iznad 40 je njegova neodoljiva 'kornjača' kojoj rijetko koja žena može odoljeti. I on uživa u sretnom braku te je otac dvoje najslađih holivudskih klinaca.

6. Daniel Craig (43)
Atipičan holivudski ljepotan grubih i muževnih crta lica dobio je čast postati James Bond modernog doba. Iako su mnogi isprva negodovali njegov mišičavi torzo kao i sirova snaga vrlo brzo su srušili sve predrasude.

7. Brad Pitt (48)
U mladim danima Brad Pitt je žario i palio punom snagom i gotovo da nije postojao glumac koji bi mu bilo glumom ili izgledom mogao konkurirati. No njegov seksepil i danas je prisutan no u nešto manjoj mjeri, a razlog je najvjerojatnije njegov pomalo zapušten i indiferentan izgled. No ispod guste brade i duge kose još uvijek se krije pravi pravcati zavodnik, ali i brižan otac čak šestero djece.

8. Patrick Dempsey (45)
Uloga doktora zgodnog u hit seriji 'Uvod u anatomiju' očarala je veliki broj žena i mnoge su poželjele biti bolesne samo kada bi ih njegovao upravo ovaj 45 godina stari šarmer.

9. Will Smith
Žene vole šarmantne i duhovite frajere koje ih mogu nasmijati do suza. Takav je i ovaj tamnoputi zavodnik kojeg još pamtimo kao simpatičnog tinejdžera odnosno 'Princa iz Bell Aira' no iako je danas daleko od tinejdžera Will Smith i danas izgleda odlično.

10. Russell Crowe (47)
11. Neodoljivi, snažni i mišičavi gladijator, dubokog muževnog glasa u kratkom je vremenskom razdoblju okupio čitavu vojsku ženskih fanova .

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju