Izreku 'Za ljepotu se trpi' koju često čujemo od baka i majki potvrdila je i glazbena diva Beyonce. Odličnu liniju koju je pokazala na gala večeri u New Yorku gdje je nosila haljinu Givenchy te na koncertu održanom u Atlantic Cityju četiri mjeseca nakon poroda može zahvaliti velikim odricanjima

Pjevačica je priznala kako svoj izgled može zahvaliti velikim odricanjima, a gubitak od 27 kilograma u samo dva mjeseca može zahvaliti svakodnevnom vježbanju, trčanju po pokretnoj traci te meniju koji se sastojao od salata.

>> Beyonce: Haljina koja predvodi listu najlošije odjevenih

>> Isprobano! U 3 koraka do čvrstih bedara bez celulita

'Nemate pojma kako sam naporno vježbala da izgubim 27 kilograma. Nisam silazila s trake za trčanje i jela sam samo salatu', ponosno je izjavila.

Pjevačica koja je u siječnju ove godine rodila djevojčicu Blue Ivy svoje je obožavatelje oduševila i na gala večeri održanoj ranije ovog mjeseca u New Yorku kada je u uskoj i prozirnoj haljini modnog brenda Givenchy pokazala kako tragova trudnoće na njezinom tijelu gotovo i nema. Iako je haljina proglašena jednom od najlošijih izdanja te večeri, mladoj mami je cilj bio pokazati liniju, a u tome je uspjela.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju