Portal Dnevnik.hr bio je ponosni medijski partner koncerta 2Cellosa koji su napunili Arenu Zagreb. Riječ je o njihovom najemotivnijem koncertu dosad u punoj zagrebačkoj Areni

Naši najpoznatiji mladi glazbenici oduševili su široku publiku koja je uživala u njihovim izvedbama.

Orkestar Zagrebačke filharmonije i klasični violončelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser, potrudili su se predstaviti u najboljem svjetlu. Pošto je publika domaća, pritisak je bio još veći. No, danas svjetski poznati čelisti osvojili su i kritiku i publiku, kako klasičnim tako i rock obradama.

>> Drastična promjena frizure za glumicu Charlize Theron

Teško da još postoji netko u Hrvatskoj tko ne zna bajkovitu priču o njihovu uspjehu, o obradi hita Michaela Jacksona 'Smooth Criminal', te o spotu koji su u vlastitoj produkciji snimili u pulskom kazalištu, stavili ga na Youtube i preko noći skupili više milijun gledatelja.

Ubrzo su osvojili i Ameriku, nastupali su nekim od najgledanijim televizijskim emisijama, te su ubrzo postali predgrupa Eltonu Johnu. Nakon brojnih stadionskih nastupa s pop-ikonom, kao i nastupa pred Kraljicom na proslavi dijamantnog jubileja u Londonu, Hauser i Šulić još su nas jedanput podsjetili na sve mogućnosti koje možete ostvariti kada svijet prepozna vaš talent. Dečki, svaka vam čast!