Portal Dnevnik.hr bio je ponosni medijski partner koncerta 2Cellosa koji su napunili Arenu Zagreb. Riječ je o njihovom najemotivnijem koncertu dosad u punoj zagrebačkoj Areni

Naši najpoznatiji mladi glazbenici oduševili su široku publiku koja je uživala u njihovim izvedbama.

Orkestar Zagrebačke filharmonije i klasični violončelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser, potrudili su se predstaviti u najboljem svjetlu. Pošto je publika domaća, pritisak je bio još veći. No, danas svjetski poznati čelisti osvojili su i kritiku i publiku, kako klasičnim tako i rock obradama.

>> Drastična promjena frizure za glumicu Charlize Theron

Teško da još postoji netko u Hrvatskoj tko ne zna bajkovitu priču o njihovu uspjehu, o obradi hita Michaela Jacksona 'Smooth Criminal', te o spotu koji su u vlastitoj produkciji snimili u pulskom kazalištu, stavili ga na Youtube i preko noći skupili više milijun gledatelja.

Ubrzo su osvojili i Ameriku, nastupali su nekim od najgledanijim televizijskim emisijama, te su ubrzo postali predgrupa Eltonu Johnu. Nakon brojnih stadionskih nastupa s pop-ikonom, kao i nastupa pred Kraljicom na proslavi dijamantnog jubileja u Londonu, Hauser i Šulić još su nas jedanput podsjetili na sve mogućnosti koje možete ostvariti kada svijet prepozna vaš talent. Dečki, svaka vam čast!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju